Matrice 300 RTK – DJI a lansat o noua drona profesionala

DJI a lansat azi o noua drona profesionala, rezistenta la apa, capabila sa efectueze inspectii aeriene, supraveghere, mapare, cautare si misiuni de salvare. Matrice 300 RTK este numele noii drone, iar specificatiile ne promit o drona performanta, dar usor de utilizat.

dji-matrice-300-rtk

Datorita platformei M300 RTK si a camerei Zenmuse H20, putem spune ca putem la dispozitie o solutie mai inteligenta, dar si mai sigura pentru marile companii”, declara Christina Zhang, (DJI). ”Aceasta solutie va impune noi standarde pentru solutiile de zbor aeriene fara pilot, contribuind operatiuni din domeniul sigurantei publice, energie, monitorizare perimetru, mapare, dar si inspectii aeriene’‘.

Drona DJI M300 RTK are o autonomie de zbor de pana la 55 minute per incarcare. Acumulatorii pot fi schimbati rapid, iar noul hub de incarcare permite incarcarea simultana a 4 acumulatori, dar si a controllerului.

dji-matrice-300-rtk-2

Viteza maxima cu care se deplaseaza este de 23m/s si poate suporta o sarcina de pana la 2.7kg. Distanta maxima la care poate zbura este de 15km. 

Este prevazuta cu senzori de obstacol pe toate laturile dronei, astfel ca evitarea obstacolelor va fi floare la ureche. Combinatia dintre platforma Matrice si camerele Zenmuse face ca drona Matrice 300 RTK sa aduca un plus de productivitate in actiunile de monitorizare, supraveghere, actiuni de salvare.

DJI a profitat de aceasta lansare a dronei Matrice 300 RTK pentru a aduce in fata publicului o noua serie de camere rezistente la apa (IP44) – seria Zenmuse H20. Aceasta este prevazuta cu un multi-senzor hibrid – zoom optic 23x, 20MP si wide angle camere de 12MP, iar la modelul H20T a fost adaugata si o camera termica. 

 

 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

2 thoughts on “Matrice 300 RTK – DJI a lansat o noua drona profesionala

Comments are closed.