Totul despre skydiving cu Jeb Corliss

Nascut in 25 martie 1976 in New Mexico, USA, acest daredevil a dus zborul la cu totul alt nivel. Salturile spectaculoase din zone celebre, gen Paris, turnul Eifel, statuia din Rio de Janeiro, turnurile Petronas din Kuala Lumpur l-au adus in atentia publicului, iar filmarile sale au impanzit internetul.


maxresdefault

Personalitatea acestui sportiv extrem se reflecta in salturile si incercarile spectaculoase pe care le face. In ciuda accidentarilor si a situatiilor periculoase la care se expune, el continua sa practice aceste sporturi extreme, fiind foarte activ in dezvoltarea echipamentelor si a tehnicilor de pilotare. Acest sport extrem este spectaculos si practicat de putini oameni in lume. Adrenalina si tensiunea sunt la cote maxime si riscul de accidentare si mortalitate este destul de mare din cauza tolerantelor minime.


JEB-CORLISS-RIO-IST-DAY0005


Poate ca nu stiati, dar pasiunea lui pentru acest gen de adrenalina a condus si la implicarea sa in industria cinematografica, asigurand cascadorii in filme precum:  Journey to the Center (2008), Point Break (2015) sau Wingsuit Warrior: Jeb Corliss vs. The World (2013). Scenele rezultate in urma unui astfel de salt sunt spectaculoase si des folosite in filmele de actiune cu bugete de milioane.


PB-FP-450-1024x540


Noua acest om ne place mult. Este spectaculos, face ce ii place, cum ii place, ridicand stacheta in materie de salt.  Acest poliatlet te invata limitele umane si te tine in tensiune de la dezlipirea de  sol pana la aterizare.




*sursa: www.youtube.com


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *