10 motive pentru schiul de primavara

Cum temperatura a sarit de 20 grade, gandul nostru incepe sa plece spre mare, doar ca sezonul de schi este inca in toi, ce-i drept in conditii de primavara. Iubitorii sporturilor albe nu renunta cu una cu doua la echipament, mai ales cand stii ca ai de asteptat cateva luni bune pana la reintoarcerea iernii. IIn general in Romania zapada se mentine in conditii bune pana prin luna aprilie-mai. Chiar daca trebuie sa uitam de powder, celelalte avantaje sunt considerabile si nu trebuie ratata nici o iesire la munte, care poate fi chiar ultima in conditii bune.



Ne-am gandit sa va dam cateva avantaje pentru care schiul de primavara are un rol aparte in inimile pasionatilor de munte si zapada:

  • Vremea se calmeaza, sansele pentru zile cu soare sunt mai mari, iar zapada cazuta peste iarna este in strat suficient pentru cateva ore de schi.

SAMSUNG


 

  • Aglomeratia specifica iernii si weekendurilor se mai duce, astfel incat poti sa te dai in voie de dimineata pana seara in conditii bune.
  • Preturile pentru skipass, cazare si conditii vor fi mai mici, iar ziua de schi va fi mai mare, astfel raportul pret\calitate va fi mai bun.


 

  • Iti poti planifica o vacanta fara riscul de a ramane inzapezit sau instalatiile de urcare pe cablu sa nu functioneze din cauza capriciilor vremii. Traficul pentru incepatori va fi mult mai usor, in conditii mai sigure cu asfalt uscat.
  • Mai lasi acasa din echipamentul greoi si schiatul este posibil in tricou. Atentia trebuie indreptata doar la arsurile provocate de soarele puternic.

inside girk in bright green bikini


 

  • Toata familia se poate bucura, temperaturile fiind acceptabile mai ales pentru cei mici. Persoanele care nu practica un sport pe zapada, nu vor mai fi izolati in cabane cu vinul fiert in fata, ci vor putea sa stea mai aproape de cei dragi, bucurandu-se de privelistile si aerul de munte.
  • Pozele si filmarile vor capata o noua anvergura, contrastul si lumina soarelui avand un aport considerabil in acest domeniu.

tirol_sightseeing


 

  • Petrecerile si distractia vor tine mai mult, fie ca suntem pe partie sau la cabana. Ziua mai lunga, soarele si conditiile de primavara ne pot diversifica activitatile, de la o jumatate de schi dimineata si o dupa amiaza cu bicicleta.
  • Cel mai tare selfie din iarna asta, va fi de fapt in primavara asta. Zapada, viorele, bronz de durata si o bere la sezlong. Cine mai vrea mare?!
  • In ce alta perioada din an poti face o exhibitie unica? Intr-o singura saptamana vei putea sa schiezi si sa faci si prima baie la mare.


Primavara pe munte nu trebuie ratata, fiind un bun prilej pentru a mai trage de sezonul de schi inca putin si a te bucura de soare si caldura in acelasi timp.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “10 motive pentru schiul de primavara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *