Trotineta electrica din fibra de carbon si doar 7 kg de la KMAX

Stiti despre noi ca ne place sa ne deplasam cu stil, usor si ecologic prin jungla urbana, cu ajutorul vehiculelor electrice, insa ce nu stiti este ca mereu suntem in cautarea dispozitivului perfect de deplasare.

Cea mai noua trotineta vine de la KMAX, cu un design futurist si materiale menite sa ne usureze viata in trafic. Experienta dobandita in domeniu ne-a ajutat sa identificam punctele cheie si eventualele minusuri pe parcursul testului nostru.


output_jfwhuv


  • Constructie

Dupa cum mentionam inca din titlu trotineta Kmax este realizata din fibra de carbon. Ce inseamna acest lucru? O greutate redusa, rezistenta marita si absortia vibratiilor mai eficient. Motorul de 250 W este suficient pentru a transporta o persoana de pana la 90 kg, cu o viteza maxima de 23 km/h.

Bateria (Li-Po, 24W) este inglobata in cadru si nu in talpa, astfel fiind schimbat centru de greutate si dispunerea acesteia. Controller-ul este clasic, cu manete pentru accelerare si frana, cauciucuri pline, eliminand astfel riscul de pana. Constructia si dimensiunile scazute o fac perfecta pentru transport urban, fiind usor de carat la nevoie in mijloacele de transport in comun. La 7 kg si 1000*405*235mm dimensiune stransa, nu mai reprezinta o sarcina grea, fie ca vorbim de copii sau femei. Autonomia este rezonabila, intre 19-28 km in functie de greutate, traseu sau alte conditii ce contribuie la randament.


img_05112016_122742


  • Utilitate

Nu putem afirma faptul ca este destinata pentru a traversa orasul. Ar fi greu de conceput acest lucru, datorita rotilor de dimensiuni reduse si autonomiei. Dar cu greutatea redusa si modului versatil de utilizare devine jucaria preferata a familiei. Copii se pot bucura in sfarsit de un produs in acelasi timp cu tatii sau mamicile. Modul prin care se poate seta viteza este prevazut cu trei trepte, iar modul lin de demaraj nu constituie un pericol pentru cei mici. Are nisa ei, fiind incadrata intre util si placut. De mentionat aici farul LED extrem de eficient in conditii de iluminare scazuta.


img_05112016_123035


  • Pachetul si intretinerea

Nu iti trebuie abilitati de lucrator la NASA pentru a asambla o trotineta KMAX. Pachetul vine cu un incarcator de AC110-220V,50-60Hz, extrem de eficient si compact si manual de utilizare. Toate functiile sunt intuitive si iti dai seama repede ce trebuie sa faci pentru a o pune in miscare. Cat despre partea de intretinere, aceasta se face usor cu o carpa uscata, degresant, un WD 40 si o depozitare corespunzatoare, respectand manualul de utilizare. Faptul ca nu are  foarte multe piese expuse sau cabluri la vedere promite sa aiba o durata de viata lunga si fara probleme mecanice.


img_05112016_115315


  • Concluzii

Trotinetele electrice isi fac locul in viata noastra cotidiana, fiind mijloace de transport eficiente in mediile urbane. Fiind din ce in ce mai usoare, eficiente in autonomie si rezistente incep sa devina din ce in ce mai intalnite in trafic, ceea ce ne bucura. Trotineta KMAX acopera un segment important in aceasta piata, situandu-se la mijlocul utilitatii, preferata fiind atat de catre cei mici, dar si de adulti.


*Va asteptam pe canalul nostru de youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Trotineta electrica din fibra de carbon si doar 7 kg de la KMAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *