Prima tura din sezonul asta – Poiana Brasov

Deschisa cu mare tam-tam in mass-media, Poiana Brasov a furat startul si a reusit sa stranga destula zapada artificiala pentru a oferi impatimitilor de zapada cateva coborari din masivul Postavaru.


img_20161212_145452


Desi nu au fost precipitatii insemnate in ultima perioada, starea vremii a fost totusi favorabila producerii de zapada artificiala caci temperaturile au fost scazute, iar echipele de intretinere ale partiei si-au putut face treaba in mod exemplar. Partiile se prezinta bine si pot sustine turistii in aceasta perioada, insa deocamdata aglomeratia este prezenta doar in weekend. Fata de anii trecuti, administratia partiei din Poiana Brasov a investit in tunuri de zapada si a prevenit situatiile din alti ani cand Poiana a fost practicabila in conditii bune doar cateva saptamani din sezon.


img_12122016_132031


Exista si un dar totusi. Din punctul meu de vedere, in acest moment preturile practicate ar trebuie sa fie de pre-sezon, adica mai mici, raportate la numarul de partii deschise. Iubitorii de powder sunt nevoiti sa mai astepte, practicabile fiind cateva partii, cu inclinatii mici si medii. Vremea joaca iar un rol important, iar aceasta loterie iti poate oferi de multe ori surprize neplacute cu ceata densa si lapovita.


img_12122016_150258_hht

                                                                                                           POWDER este peste tot 😀 


Recomandam informarea temeinica in prealabil si de ce nu, o urcare de proba inaintea entuziasmului. Poiana Brasov ofera peisaje frumoase si suficiente alternative de coborare pentru a ne potoli setea de munte in aceasta perioada, responsabilii cu amenajarea partiilor facand o treaba extraordinara. Se observa investitia in tunurile de zapada, precum si faptul ca echipa este bine pregatita pentru a putea oferi servicii de calitate.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *