A zbura sau a nu zbura?! – update mandatoriu pentru drona DJI Spark

Din dorinta de a oferi o experienta tot stabila a zborului cu drona Spark, DJI a lansat cea mai noua versiune de firmware care imbunatateste sistemul de management al bateriei. Noua versiune de firmware aduce in plus si integrarea completa a dronei Spark cu ochelarii VR DJI Goggles, dar si optimizarea functiei Palm Launch pentru o mai buna stabilitate dupa decolare. Pe langa aceste optimizari, a fost imbunatatita si precizia comenzilor in modul Quick Shot Dronie si compatibilitatea telecomenzii RC

Versiunile de update (21.08.2017):

  • Drona Firmware: V 01.00.0600
  • RC Telecomanda Firmware: V 01.00.0400
  • DJI GO 4 App iOS: V 4.1.7
  • DJI GO 4 App Android: V 4.1.5.3

Actualizarea se face prin aplicatia DJI GO 4 sau prin software-ul de desktop DJI Assistant 2. Este necesara updatarea firmware-ului  atat pentru drona, cat si pentru telecomanda, dar si pentru baterii.

Update firmware-ul prin DJI GO 4


Update firmware prin DJI Assistant 2:


Producatorul DJI mai anunta si faptul ca aceasta actualizare de firmware este obligatorie pana la 1 septembrie, altfel drona Spark nu va mai decola. Masura actualizarii obligatorii a fost luata pentru a maximiza siguranta zborurilor (sunt pline forumurile de povesti cu drone Spark cazute din senin din cer sau pierderi de GPS) si pentru a asigura utilizatorii de fiabilitatea produselor DJI in continua perfectionare.



Update-ul vine dupa ce DJI a lansat noi functii pentru Spark la inceputul lunii august pentru a oferi o combinatie mai puternica de imbunatatiri video si foto, inclusiv noi functii de oprire/pornire prin gesturi. 

Asa cum sustineam inca de la lansare, drona Spark este un produs extraordinar in continua perfectionare, iar la acest moment acopera toate nevoile unui utilizator amator care doreste sa experimenteze zborul cu drone, dar si fotografia aeriana, iar faptul ca DJI vine cu imbunatatiri constant nu poate decat sa intareasca concluziile trase de noi.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *