Xiaomi va lansa o versiune imbunatatita a trotinetei electrice Ninebot F25

Multi se intrebau la inceput, acum vreo 4 ani, cum va putea Xiaomi sa vina cu un produs competitiv pe o nisa unde nu avea cine stie ce experienta. Intre timp modelele de trotineta electrica Xiaomi au devenit extrem de populare. Dovada stau volumele mari vandute la nivel global. Multi nu stiu insa, ca Xiaomi a investit masiv in compania Ninebot, care avea deja experienta pe piata vehiculelor electrice. Asa se face ca Ninebot a anuntat lansarea unui nou model numit F25, ce se anunta un best seller.

Din ce vedem, noua trotineta electrica Ninebot F25 vine echipat cu o anvelopa de 10 inchi cu aderenta buna, Asta inseamna ca va fi mult mai confortabila in comparatie cu modelul E25 ce foloseste o roata de 9 inchi.

ninebot f25

Ninebot a lansat de curand o intreaga gama de trotinete electrice: seria E8 pentru copii, conceptul AirT15 despre care am mai vorbit, dar si modele pentru adulti E22/E23/E25/E21/ES2/MAX.

Noua trotineta vine cu un design imbunatatit pentru pliere, atentie pentru detalii si o calitate buna a materialelor. Componentele electrice si acumulatorul sunt integrate in coloana centrala, fara fire si cabluri la vedere.

Din ce ne dam seama, noul model este un hibrid cu o roata mai mare ce asigura o aderenta si un confort imbunatit concurand pe aceasta nisa tot mai populara.

Asteptam cu interes lansarea oficiala pentru a va pune la dispozitie mai multe detalii.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Xiaomi va lansa o versiune imbunatatita a trotinetei electrice Ninebot F25

Comments are closed.