Lux si opulenta – Foil lanseaza schiurile placate cu aur de 42,000€

In timp ce marii producatori de echipamente sportive si-au anuntat noile modele de schiuri pentru acest sezon, iar ochii ne stau atintiti pe tehnicalitati si preturi, in nordul Italiei arta se impleteste cu pasiunea pentru schi, dand nastere unora din cele mai scumpe si exclusiviste schiuri, menite sa intre in istoria acestui sport.

Oro Nero Gold Skis sunt rezultatul a multi ani de cercetare, analizare si dezvoltare, iar designerul Andreas Pichler, cel care le-a conceput, afirma despre acestea ca au o performanta demna de Cupa Mondiala, in perfect echilibru cu trupul, in armonie cu natura si inglobeaza intreaga sa viziune cu privire la frumusetea atemporala a schiului. 




Oro Nero Gold Skis sunt construite din stejar vechi de 8000 de ani, iar finisajele si legaturile sunt placate cu aur de 14k. Acestea sunt insotite de bete si geanta de transport vintage, iar fiecare element din pachet va purta initialele posesorului. Modelul acesta este fabricat in doar 10 exemplare anual, iar materialele de inalta calitate si atentia pentru detalii le includ usor in categoria schiurilor de lux, al caror pret ajunge la aproximativ  42000€.




Pretul prohibitiv a facut ca acestea sa nu poata fi disponibile pentru testare pentru muritorii de rand, insa vestea buna este ca pentru o suma ”modica” de 2750€/zi vor putea fi testate la Courchevel 1850 incepand cu aceasta iarna. Hotelul de lux Grandes Alpes va pune la dispozitie clientilor sai o serie de modele Foil printre care si Oro Nero Gold Skis. Dat fiind ca pretul celei mai ieftine camere in acest hotel de lux de 5 stele incepe de la 5200€, inchirierea unui astfel de echipament de schi nu ar trebui sa fie o problema pentru niciun cardul bancar cazat aici. 


Imagine similară


Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *