Trotineta electrica Ninebot Max G30: in curand in Romania

UPDATE. Trotineta electrica Ninebot Max G30 este disponibila in Romania in stoc AICI

Daca pana de curand piata vehiculelor electrice era dominata de Xiaomi care se impusese cu un produs ieftin, fiabil si rezistent, iata ca incet-incet apar produse siminale ca si pret, dar cu specificatii tehnice mult mai bune.

Toamna aceasta aduce o lansare importanta in domeniu, a producatorului Ninebot, ce propune un nou model de trotineta electrica, menit sa ofere o autonomie mai mare la un pret competitiv. Este vorba despre trotineta electrica Ninebot Max G30, care va stabili noi recorduri in clasa ei.

Specificatii

Dupa cum stiti deja, brandul Segway este detinut de Xiaomi. Acesta este motivul pentru care Ninebot Max G30 a preluat o multime de detalii de la Xiaomi. Lasand acest aspect deoparte, Ninebot aduce cateva imbunatatiri care scot acest model de trotineta in evidenta. E un fel de combinatie intre Xiaomi M365 si ES4, dar care castiga la autonomie.

Specificatii

Viteza maxima
Autonomia
Sarcina maxima
Greutate
Motorizare
Durata incarcare
Unghi panta
Anvelope

 

Ninebot Max G30

 25-30 km/h
65km
100kg
18.7 kg
350w
6 ore (incarcator incorporat)
15%
Anvelope fara camera 10 inch

 

Xiaomi M365 Pro

25 km/h

45 km

100 kg

14,2 kg

300W 

8-9 ore

20%
Anvelope aer 8.5 inch


trotineta electrica ninebot max g30Acumulatorul de 551Wh (mai mare cu 77Wh fata de Xiaomi M365 Pro) ofera o autonomie de pana la 65km (cu 20km mai mult fata de Xiaomi), ceea ce este impresionant pentru o trotineta electrica din clasa ei, iar acumulatorul incorporat este un mare plus pentru cei ce doresc sa o incarce in diferite locatii, fara a mai fi nevoie sa transporte si incarcatorul dupa ei.


trotineta electrica ninebot max g30

O alta specificatie importanta este atentia pe care au acordat-o rotilor. Producatorul a ales sa foloseasca anvelope pneumatice, fara camera, de 10 inch care la interior sunt prevazute cu o membrana protectoare ce contribuie la reducerea penelor. Datorita diametrului mai mare, deplasarea cu Ninebot Max G30 va fi mai confortabila fata de cea cu Xiaomi M365 PRO care are anvelope de 8 inch. 

             


Toate aceste specificatii au si un cost, care se adauga la greutate. Pentru ca Ninebot Max G30 este cu aprox 4 kg mai grea fata de concurenta sa directa, acesta din urma poate urca pante inclinate pana la 20%, cu 5% mai mult fata de Ninebot. Daca ai nevoie de trotineta usoara, atunci nu te orienta catre Ninebot, caci iti va rupe spatele daca nu ai lift. 

Ninebot Max G30 a preluat acelasi sistem de pliere, dar si o aplicatie care iti arata cele mai importante informatii despre deplasare.

Ninebot-max-G30-electric-scooter
Ninebot-max-G30-electric-scooter
Ninebot-max-G30-electric-scooter
Ninebot-max-G30-electric-scooter

 

Trotineta electrica Ninebot Max G30 a fost prezentata in cadrul evenimentului IFA din Berlin (Germania) in septembrie 2019 si a fost primita de catre pasionati cu mult entuziasm. 

Ninebot-max-G30-electric-scooter

In Romania, puteti lansa precomanda pentru trotineta electrica Ninebot Max G30 aici.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Trotineta electrica Ninebot Max G30: in curand in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *