Cui este destinata noua drona DJI FPV?

Chiar daca a facut multa valva cu noua drona ce urmeaza a fi lansata la inceputul lunii martie, DJI nu a facut decat sa imparta parerile cu privire la succesul ei. Vorbim despre drona DJI FPV.

In 2019 DJI a lansat sistemul digital FPV, o inovatie in domeniu, fiind adoptat ulterior de catre majoritatea pilotilor de drone.

Chiar daca a fost considerat un produs de nisa, cu timpul a devenit populare si fenomenul a luat amploare.

Dupa cum stim, DJI pune accent pe siguranta si a dotat majoritatea dronelor cu tot felul de senzori si sisteme de siguranta, astfel incat oricine sa poata folosi o drona. In cazul dronelor de viteza aceste masuri sunt aproape imposibil de relizat. Noua drona DJI FPV este, fara doar si poate, un produs de nisa, asa ca am analizat cui i s-ar potrivi si care este tiparul clientului pentru aceasta drona.

Este drona DJI FPV pentru incepatori si neinitiati?

Este o inovatie in domeniu. Daca pana acuma iti trebuia ceva cunostinte si antrenament sa poti zbura cu o drona FPV, DJI ofera in acest moment oportunitatea chiar si incepatorilor sau celor care priveau de pe margine acest fenomen.

Profesionistii vor zbura cu drona DJI FPV?

Hai sa enumeram doar cateva detalii si va lasam pe voi sa trageti concluzia. Cu drona DJI FPV poti zbura precum ai zbura cu un Mavic direct din cutie si ai parte de un zbor stabilizat. Totodata, poti schimba pe modul FPV dintr-un singur buton. Bateriile sunt inteligente, usor de incarcat si schimbat, camera este de calitate si ofera o imagine stabilizata. Poate decola sau ateriza automat si ofera moduri de zbor inteligente. Are senzori de obstacole pentru accidente si GPS pentru a putea gasi usor drona, unde mai pui si modul de return to home ce iti poate aduce drona inapoi la locul decolarii. Nu mai stai sa iti bati capul cu diverse module, asamblare, camere sport montate pe suporti facuti la imprimante 3D, etc.

CITESTE si: Drona DJI FPV – ”scapata” pe internet inainte de lansare. Toate detaliile in premiera!

Expertii in dronele de curse?

Drona DJI FPV nu este customizabila , nu poti schimba electronice, motoare, baterii sau camera video. Reparatia se poate face doar de catre DJI in caz de accident. Nu ai acces la software si nu poti programa in vreun fel. Pretul poate fi considerat destul de mare.

Concluzii

Daca vrei sa zbori cu o drona FPV, ai putea alege optiunea DJI in detrimentului uneia pe care trebuie sa o faci tu de la zero. Cand nu aveai optiunea asta, practic nu aveai de ales, insa acum nu mai e cazul. Partea buna in a-ti construi o drona FPV este modalitatea prin care inveti si ajungi sa cunosti toate detaliile dronei tale. In schimb cu DJI FPV te obisnuiesti cu rapiditatea de operare, functiile inteligente, siguranta si calitatea binecunoscuta DJI.

Eu cred ca DJI a schimbat total jocul cu noua drona. Practic deschide orizonturile pilotilor de drone si oricine poate obtine imaginile alea unice vazute doar pe Youtube. Si poti face lucrul asta cu DJI, cel mai tare producator din domeniul dronelor, nu cu cineva care este lipsit de experinta in constructia unei drone si abia acum lanseaza primul produs. Stim asadar ca a fost gandita, testata si rastestata pana a fost pregatita pentru lansare.

Olgu

Have less! Do more! Be more!