Gadgeturile sezonului de schi 2020

Gadgeturile sezonului de schi 2020

Gadgeturile au devenit fara indoiala o parte din noi. Fie ca fac viata mai usoara, fie ca imbunatatesc performantele in diferite activitati, fie ca ne poarta in siguranta atunci cand ne desfasuram pasiunile, este clar ca fiecare din noi are cel putin un device fara de care nu ar pleca de acasa. Si cum pasiunea noastra iarna este zapada, am facut o lista cu ce gadgeturi vom pleca de acasa iarna aceasta in vacanta:

Camera de actiune GoPro Hero 8 Black

Cel mai cunoscut producator de camere sport GoPro a lansat de curand Hero 8 Black. Mai performanta, cu stabilizare mai buna, ideala pentru sporturile de iarna,  cu o conectare rapida la social media si mijloace care te vor ajuta sa faci vlogging fara a mai cara o ditamai camera. Camera este compacta, usor de utilizat, cu functii vocale imbunatatite si microfon mai bun.

Gopro Hero 8 Black


Camera de actiune DJI Osmo Action

Nu puteam sa vorbim despre camere de actiune fara a mentiona si DJI Osmo Action, competitorul direct GoPro, anuntat a fi un adevarat killer pentru acesta din urma. Cu performante similare, o stabilizare imbunatatita Rock Steady, 2 monitoare color fata/spate si la un pret mai bun fata de competitie. Care este mai buna dintre cele 2? Va lasam pe voi sa decideti.

 

Drona de mici dimensiuni DJI Mavic Mini

Visul oricarui iubitor de munte, fotografii demne de Insta care sa adune mii de inimioare, este de acum la indemana cu ajutorul noii drone inteligente DJI – Mavic Mini. Greutatea redusa, dimensiunile comparabile cu cele ale unui smarphone, autonomia ridicata, dar si performantele acestui gadget de 250 gr o fac un must have in aceasta iarna. DJI Mavic Mini poate zbura pana la 30 minute, filmeaza la o calitate 2,7K, are stabilizare pe 3 axe si o aplicatie intuitiva pentru orice utilizator neinitiat. Practic ai la dispozitie un mini cameraman gata oricand sa te urmareasca in orice aventura.

dji mavic mini


Iphone 11

Trebuie sa punem neaparat pe lista si cel mai recent model de Iphone lansat – Iphone 11. Cel mai performant Iphone de pana acum, acest aragaz cu 3 ochi ne ofera si cele mai bune posibilitati de filmare si fotografiere in toate modurile posibile, facand aproape inutila camera de mari dimensiuni ce ocupa spatiu in rucsac. Cu autonomie mai mare, mai rezistent si cu un ecram mai performant, Iphone 11 este ideal pentru filmari. In afara de pret cred ca totul este perfect, dar chiar si asa cred ca il vom intalni des in apreskiurile din Romania. 


Telefonul Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro) 108MP

Xiaomi este un brand ce a devenit usor, usor foarte indragit in Romania. Tehnologie ieftina, de top, dar accesibila pentru consumatorul de rand, Xiaomi produce trotinete, telefoane, drone, periute de dinti, prosoape, etc. Pare ca stie sa faca de toate in cel mai scurt timp, devenind un soi de mall cu produse variate, la preturi care starnesc invidia concurentei.

Mi Note 10 aduce o camera de 108MP , un acumulator generos ce poate functiona toata ziua si un fast charger de 30W. Practic devine un laptop cu o camera impresionanta ce iti poate aduce biroul din oras in varf de multe, avand acces la bussines in acelasi timp cu distractia.

Related image


Casca inteligenta Livall RS1

De mult ne doream o casca inteligenta care sa poata integra sub un design modern modalitati de comunicare, dar sa ofere si siguranta pe partie. Casca Livall RS1 le face pe toate acestea. Sub designul modern, se ascunde tehnologie de comunicare si siguranta cu multiple certificari si premii internationale. Casca Livall RS1 se conecteaza rapid la telefon prin aplicatia Livall si permite transmiterea de alerte SOS in caz de impact, este prevazuta cu sistem intercom PTT care iti asigura comunicarea cu alti utilizatori de casca inteligenta Livall. 

Stie unde poti gasi utilizatori cu casti similare, muzica se aude bine in difuzoarele laterale, iar butoanele sunt de mari dimensiuni si intuitive, accesibile usor chiar si cu manusile de schi. Clar un must have in materie de tehnologie si siguranta in aceasta iarna pe partie.

Image result for livall rs1 banner


Talpicii CARV

O inovatie in domeniul schiului, acesti talpici denumiti CARV pot oferi informatii despre modul tau de schiat, unde este aplicata corect presiunea si ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati tehnica. Este un produs dedicat in special scolilor de schi sau profesionistilor ce au nevoie de cat mai multe date pentru a fi in top.

Gadgeturile sezonului de schi 2020


Manusile cu incalzire

Le aducem in discutie si anul acesta, fiind absolut necesare in zilele friguroase. Manusile cu incalzire folosesc rezistente termice legate la un acumulator mic Li-Ion ce iti pot aduce confortul termic toata ziua pe partie. Le-am testat si utilizat cu success in ultimii doi ani pe partie si le recomandam cu drag.

Gadgeturile sezonului de schi 2020


Cam acestea sunt Gadgeturile sezonului de schi 2020 pe care le vom avea in iarna aceasta in rucsac. Lista poate varia si chiar sunt curios voi ce aveti in rucsac cand mergeti pe partie in materie de gadgets? 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

2 thoughts on “Gadgeturile sezonului de schi 2020

Comments are closed.