SEGWAY-NINEBOT intra pe piata scuterelor electrice

Că Segway Ninebot intentionează să cucerească piața trotinetelor electrice nu mai este un secret pentru nimeni. Vestea că Segway-Ninebot va intra pe piața scuterelor electrice este confirmarea că planurile de dezvoltare sunt cât se poate de serioase.  

Gigantul producător de transportoare personale electrice anunța de curând că va cuceri piața bicicletelor electrice pentru dirt bike cu noile apariții The Dirt Bike X160 si X260.

Panul de dezvoltare este unul mult mai mare, căci azi au apărut primele poze cu scuterele electrice pe care Segway-Ninebot intenționează să le lanseze în ianuarie 2020, la CES din Las Vegas.

SEGWAY-NINEBOT intra pe piata scuterelor electrice

Segway-Ninebot intră pe piața scuterelor electrice și preia din expertiza pe care o are în domeniul vehiculelor electrice personale de dimensiuni mici pentru a o transpune în noile modele de scutere electrice.

Scuterul electric Ninebot eScooter va fi disponibil în 5 variante

E80C va fi cel mai ieftin, poate și datorita faptului că este alimentat de acumulator cu acid, o tehnologie destul de învechită. Va avea o viteză maximă de până la 49km/h și o autonomie de până la 90km. Celelalte versiuni (E90 și E100) vor avea acumulator Litiu-Ion și vor avea specificații mai bune față de modelul prezentat mai sus. 

SEGWAY-NINEBOT intra pe piata scuterelor electrice

Celelalte două variante de Ninebot eScooter se anunță a fi cu adevărat interesante. Modelul E125 se laudă cu o viteză maximă de 74km/h și o autonomie de până la 120km.

Modelul E200P este prevăzut cu 2 acumulatori capabili să atingă 100km/h și o autonomie de 200km. Producătorul afirmă că acesta poate atinge 40km/h în 3 secunde și că folosește un disc de frână de dimensiuni mari pentru a frâna eficient. 

scuter electric Segway Ninebot

Toate scuterele electrice Ninebot eScooter sunt impermeabile și au portbagaj în șezut în care poate încăpea o cască. Sunt echipate cu sistem de iluminare LED prevăzut cu senzori sensibili la lumină și display digital. Utilizatorii vor putea verifica în aplicație diferiți parametri și vor putea localiza poziția vehiculului pe hartă. 

shop namstare winter sale
Descopera cele mai cool oferte ale sfarsitului de an! Am pregatit pentru tine surprize numai bune de pus sub brad!

Olgu

Have less! Do more! Be more!