NIU, scuterele electrice care concureaza cu Vespa

Piata vehiculelor electrice pe doua roti este in permanenta crestere. In urmatorii ani vom fi martori la tot mai multe lansari. Printre pionierii acestui segment regasim nume mari precum Vespa care a lansat Vespa Elettrica la un pret de 6390 euro (pretul din Romania), dar si branduri care se remarca prin tehnologie de ultima generatie si preturi echitabile.

NIU este brandul chinezesc care concureaza in prima linie cu Vespa. Scuterele electrice pe care le produce si livreaza worldwide sunt fiabile, rezistente si au un pret accesibil.

Misiunea NIU: ”A NIU way forward!” condenseaza mesajul companiei care isi propune sa decongestioneze orasele aglomerate si sa ofere fiecarui utilizator o experienta unica in timpul deplasarii.

Gama de scutere NIU include scutere electrice cu specificatii adaptate fiecarui utilizator.

Seria NGT si M+Sport ofera un echilibru intre viteza si autonomie, in timp ce NPRO iti ofera cea mai mare autonomie – peste 140km. Toate scuterele electrice NIU se conecteaza la aplicatia NIU. Poti verifica astfel pozitionarea GPS, autonomia, detalii cu privire la deplasare si cel mai important, poti seta alerte anti-furt.

scuter-electric-niu

NIU NGT 

Scuterul electric NGT este cel mai puternic din gama NIU. Este prevazut cu motor Bosch de 3800w care iti ofera o viteza maxima de 70km/h si o autonomie de peste 100 km datorita celor 2 acumulatori Panasonic de 60v35ah. Acumulatorii sunt detasabili si se pot incarca individual. 

Modelul NGT vine in 3 variante de culori: negru-rosu, negru-alb, alb-rosu. Pentru a-l conduce ai nevoie de permis de conducere categoria A. 

scuter-electric-niu-ngt

NIU NPRO

Daca va intrebati care este diferenta estetica dintre NGT si NPRO, va spunem noi din start ca sunt identice. NPRO este NGT limitat la 45 km/h, dotat cu motor Bosch de 3000w si 2 acumulatori Panasonic de 60V35Ah. In conditiile in care viteza de deplasare este limitata la 45km/h, nu ne mira faptul ca autonomia lui NPRO sare de 100km

Vine in aceeasi gama de culori ca si NGT si pentru a-l conduce este necesar permis de conducere pentru categoriile B, AM. 

scuter-electric-niu-npro

M+ Sport 

Scuterul electric NIU MQi+ Sport este cel mai nou model lansat de NIU si este destinat conducerii in orasele aglomerate. Designul sau a castigat multiple premii la concursuri internationale de design. Arata bine si este conceput pentru 2 utilizatori. Viteza maxima de deplasare este de 45 km/h, iar motorul de 1600w ajutat de acumulatorul Panasonic de 48v42Ah ofera o autonomie de peste 100km. 

Vine in 4 variante de culori: albastru, gri, alb, negru-rosu si poate fi condus cu permis de conducere pentru categoriile B, AM. 

scuter-electric-niu-m-plus-sport

Avantajul tehnologic al scuterelor electrice NIU este dat de utilizarea motoarelor Bosch si a acumulatorilor litiu-ion detasabili Panasonic care sunt branduri cu renume industrie care pun accent pe calitate, eficienta si rezistenta.

baterie-niu

Scuterele electrice NIU sunt disponibile si in Romania prin reprezentanta oficiala NIUSCOOTER.RO, dar si la dealeri autorizati din tara. 

Olgu

Have less! Do more! Be more!