DJI Osmo Mobile 4 – cel mai cool stabilizator de imagine cu prindere magnetica

DJI tocmai a lansat stabilizatorul de imagine Osmo Mobile 4 (OM4), care vine cu un sistem inovator de prindere bazat pe magneti. Totodata DJI a anuntat scoaterea din productie a stabilizatorului Osmo Mobile, prima varianta de stabilizator de imagine.

Zvonuri aparusera inca de zilele trecute, ba chiar si cateva imagini in premiera (nu ma mai mira, deja este un mod caracteristic DJI de crea verva aceasta ”scapare” a imaginilor pe internet). 

stabilizator-dji-osmo-mobile-4
stabilizator-dji-osmo-mobile-4

Stabilizatorul DJI OM4 (asa cum a fost promovat de catre DJI) pastreaza acelasi design ca si predecesorii sai (Osmo Mobile 3 si Osmo Mobile 2). Noutatea este ca sistemul de prindere a smartphone-ului va fi magnetic astfel ca va fi mult mai usor de echilibrat. 

Practic sistemul magnetic de prindere este compus dintr-o clema care se prinde pe telefon si o moneda magnetica care este prinsa pe stabilizator. 

stabilizator-dji-osmo-mobile-4
stabilizator-dji-osmo-mobile-4

Dimensiunile reduse il fac sa incapa in geanta dedicata, iar gripul cauciucat de pe maner ii confera siguranta atunci cand este utilizat. De la modelele anterioare, stabilizatorul Osmo Mobile 4 a pastrat atat acumulatorul care ii permite o autonomie de pana la 15 ore, dar si pozitionarea intuitiva a butoanelor.  

Pe partea de software, DJI adauga cateva functii noi la OM4 si le imbunatateste pe cele existente:

Zoom dinamic, numit anterior Dolly Zoom , functioneaza prin marirea digitala a unui subiect in timp ce mergeti inapoi sau mariti in timp ce mergeti inainte.

Miscarea Spin Shot Gimbal invarte camera intr-un efect de rostogolire, chiar daca telefonul nu se va învârti cu 360 de grade.

Panorama Clone Me va permite sa va clonati pe voi sau pe cei pe care ii fotografiati, astfel incat sa apareti de mai multe ori intr-o singura fotografie.

stabilizator-dji-osmo-mobile-4-3x3pano
stabilizator-dji-osmo-mobile-4-3x3pano

DJI OM4 vs Osmo Mobile 3 – Care-i  diferenta ?!

Comparativ cu DJI Osmo Mobile 3, DJI OM 4 are un motor mai puternic care asigura mai multa putere. De ce este chiar util acest lucru? Ei bine, acest lucru inseamna ca acum puteti prinde telefoane mai grele pe DJI OM 4 in comparatie cu DJI Osmo Mobile 3. Telefoanele mai grele inseamnă ca aveti mai multe optiuni, ceea ce se traduce printr-o experienta de fotografiere mai buna.

Atat DJI OM 4 cat și DJI Osmo Mobile 3 sunt stabilizatoare video cu specificatii impresionante, ideale pentru vloggeri, calatori si utilizatori interesati sa surprinda cele mai bune momente din viata de zi cu zi. Daca sunteti in cautarea celei mai noi tehnologii gimbal din 2020, DJI OM 4 este cea mai bună alegere. Dispunand de un design magnetic cu lansare rapida si mai mult suport pentru telefoanele mai grele, DJI OM 4 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care cauta cea mai noua tehnologie din 2020.

Stabilizatorul DJI Osmo Mobile 4 este disponibil aici cu livrare imediata!

stabilizator-dji-osmo-mobile-4

 

 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

2 thoughts on “DJI Osmo Mobile 4 – cel mai cool stabilizator de imagine cu prindere magnetica

Comments are closed.