DJI a lansat stabilizatorul DJI OM 5

Oare ce mai aduce nou DJI odata cu lansarea noului stabilizator DJI OM 5? Asta a fost prima intrebare pe care mi-am pus-o cand am primit mailul de lansare.

Pe scurt, este mai mic si pam-pam…se extinde ca un selfie stick de 21 cm. Ma rog, este denumit ”extension rod”, o extindere incorporata in maner, menita sa iti permita sa faci poze de la distanta.

De acum OM 5 vine disponibil in 2 culori: Athens Gray si Sunset White. Nu stiu de ce dar parca simt interventie feminina in echipa de Creatives de la DJI ;)). Ca si predecesorii sai, OM 5 este pliabil, dar are o greutate mai mica (doar 290 gr) comparativ cu OM 4 care are 390 gr.

Functii smart DJI OM 5

Pe langa aceste specificatii de hardware, DJI OM 5 a primit si cateva functii utile pentru orice vlogger. In primul rand este prevazut cu functia ActiveTrack 4.0. Acesta va urmari un subiect dupa ce il marcati pe ecran, chiar daca acesta se deplaseaza in jurul cadrului, asigurandu-va ca ramane focalizat.

DJI OM 5 are o tehnologie de stabilizare imbunatatita, care poate stabiliza si sustine dispozitive mai grele. In timp ce pastreaza Gesture Control si multe alte moduri de fotografiere de la modelele anterioare, DJI OM 5 accepta noua caracteristica ShotGuides, care recunoaste automat scene, recomanda sabloane si te ajuta sa creezi scurte filmari pe care le poti share-ui ulterior pe social media.

Sistemul de prindere al telefonului este tot magnetic, avand o forta de 47,5 Newtons, aproximativ echivalenta cu greutatea a mai mult de două sticle apa de 2L. Deci este suficient de puternic pentru a menține smartphone-ul in siguranta.

DJI OM 5 este un instrument care se va regasi cu siguranta in necesarul oricarui vlogger, chiar si al celor la inceput de drum. Urmand instructiunile celor de la DJI, oricine poate crea filmari interesante, avand la dispozitie functiile smart incorporate in cea mai noua tehnologie DJI. De la OM4 au fost preluate functiile Dolly Zoom, Cloneme Panorama, Spinshot, Hyperlapse, Timelapse, Motionlapse.

Ce contine Pachetul DJI OM 5?

stabilizator imagine DJI OM 5, Clema magnetică, un trepied, un cablu de alimentare, un saculet pentru depozitare si prinderea pentru mana. Pe langa accesoriile care se gasesc in pachet, DJI pune la dispozitie si un sistem magnetic de prindere pentru telefon prevazut cu lumini pentru selfie-uri reusite. Clema de telefon DJI OM Fill Light nu este inclusă în cutie și se vinde separat.

Stabilizatorul DJI OM 5 functioneaza cu aplicatia dedicata DJI Mimo.

Specificatii complete:

Dimensiuni: pliat – 174.7 × 74.6 × 37 mm; depliat – 264.5 × 111.1 × 92.3 mm
Greutate: 290 g, Clema magnetica: 34 g
Tija extensibila: 215 mm
Greutate smartphone compatibil: 230 ± 60 g
Grosime smartphone compatibil: 6.9 – 10 mm
Latime smartphone compatibil: 67 – 84 mm

ACUMULATOR

Tip: Pouch Cell
Capacitate: 1.000 mAh
Energie: 7.74 Wh
Voltaj: 6 – 8.8 V
Temperatura de incarcare: 5° – 40°C
Temperatura de operare: 0° – 40°C
Autonomie continua: 6.4 ore
Timp de incarcare: 1.5 ore
Port incarcare gimbal: USB-C
Montura universala: filet 1/4″

GIMBAL

Putere de consum: 1.2 W
Distante mecanice:
Inclinare: -161.2° – 172.08°
Rasucire: -127.05° – 208.95°
Rotire: -101.46° – 229.54°
Control maxim: 120°/s

WIRELESS MODE

Model: Bluetooth Low Energy 5.0

APLICATIE

DJI Mimo

TREPIED

Dimensiuni: Lungime – 138 mm, Diametru – 32 mm
Greutate: 72 g

In Romania pretul de vanzare este 799 lei si este disponibil pentru pre-comanda aici.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “DJI a lansat stabilizatorul DJI OM 5

Comments are closed.