Trotineta electrica Ninebot eKickScooter ZING E8 – cadoul ideal pentru cei mici

Parca si aud oamenii spunand cei mici trebuie sa se joace, sa faca miscare, nu le trebuie o trotineta electrica!

Ei bine, asta am putea spune si despre adulti, dar pana la urma aceste jucarii nu au varsta. Asa cum un adult se poate bucura de o trotineta electrica, pentru un copil bucuria va fi de 10 ori mai mare. Nu faceti confuzie intre miscare si sport si o jucarie ce poate aduce bucurie pe fetele copiilor, indiferent de varsta.

Trotineta Electrica Ninebot eKickScooter ZING E8

Cum sunt putine optiuni de trotinete electrice pentru copii pe piata, Ninebot a dezvoltat la fix o astfel de jucarie, despre care stim cu siguranta ca va fi un produs conform, sigur si fiabil asa cum ne-a obisnuit pana acum aceasta companie.

Micuta trotineta se numeste Ninebot eKickScooter ZING E8 si vine in 2 culori (albastru si roz), pentru baieti si pentru fetite.

Speficitatii trotineta electrica Ninebot eKickScooter ZING E8

Aceasta poate sa atinga o viteza maxima de 14km/h, autonomie in jur de 10 km si o greutate de doar 7.9kg, mai usoara ca un ghiozdan de scoala.

Poate fi condusa de copiii intre 6-12 ani. Vine cu frana EBS si mecanica, accentul fiind pus pe siguranta. Sasiul este construit din materiale rezistente, fiind in acelasi timp pliabila.

Pentru a oferi confort in deplasare, Ninebot a integrat un amortizor frontal de 40 mm. Cauciucurile moi contribuie si ele la preluarea socurilor din asfalt.

Sasiul este construit din aliaj de aluminiu folosit in industria aeronautica si respecta un indice de impermeabilitate IPX4. Stim ca cei mici cel mai adesea nu vor avea grija de jucarii, asa ca Ninebot a produs o trotineta simpla, robusta si rezistenta la intemperii.

Autonomia este data de un acumulator Li-Ion compact. Aceasta poate ajunge pana la 10 km sau cam 40 minute. Bateria este amplasata in placa de jos oferind un centru ce greutate perfect pentru o manegrare usoara.

Trotineta electrica Ninebot eKickScooter ZING E8 este echipata cu un sistem de frana de mana ultra performant care are inclusa functia de recuperare energie pe frana EBS. In plus, aripa din spate are de asemenea functie de franare.

Tot pe aripa spate, trotineta electrica Ninebot eKickScooter ZING E8 este prevazuta cu un sticker 3M, cu un grad de reflectivitate mare, unghi de reflectie, oferind mai multa siguranta si securitate.

Vine echipata cu 3 moduri de utilizare: Turbo, Cruise si Safe, ce pot fi schimbate usor la apasarea unui buton. Comenzile sunt la indemana cu frana mecanica in partea stanga, acceleratie prin apasare in dreapta si mansoane cu aderenta buna.

Asadar la doar 1150 lei primesti un cadou premium si sigur pentru copilul tau. Adu-i bucurie pe chip in aceste sarbatori de iarna!

Vezi toata gama de trotinete electrice pe Shop Namstare.ro

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...