Trotineta electrica Ninebot Kickscooter Air T15 – cel mai compact design intalnit la o trotineta

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter Air T15 a fost lansata de curand de catre Ninebot si este disponibila si in Romania.

Ninebot a lansat dupa spusele lor cea mai compacta, usoara si eficienta trotineta electrica pentru naveta in oras. Sa fie oare asa? Hai sa vedem ce stie sa faca!

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter Air T15

La un pret destul de piperat pe o piata extreme de concurentiala (3650 lei), Air T15 vine  cu acceleratie, trotineta esten actionata prin impingere si este suficient de inteligenta sa adapteze viteza in functie de utilizator sau conditii de drum. Cu alte cuvinte ii dai viteza prin asistenta si incetinesti apasand frana.

Sa fim intelesi, Air T15 pune accent pe greutate, doar 10.5kg, design, ergonomie si inteligenta. Nu prinde peste 20 km/h si nu are o autonomie mai mare de 12km. La acestea, probabil v-ar pufni rasul si ati spune cine naiba ar da atatia bani pe asa slabe specificatii! Dar nu e totusi chiar asa. Primesti un produs premium, ce incape lejer in Mercedes sau chiar o masina electrica compacta de oras, ce te poate scapa de povara parcarii si nu iti va rupe spatele la urcarea a 2 etaje, mai ales daca esti fata.

Trotineta vine cu un motor de 250W ce poate ataca pante de pana la 15% si o functie inteligenta de recuperare a energiei.

Deja cu multiple premii pentru design si inovatie, vine la pachet si cu un suport de perete pentru a nu te incurca de ea prin casa, ce se integreaza perfect in designul minimalist al produsului.

trotineta electrica ninebot Air T15

Cel mai probabil Air T15 se preteaza persoanelor ceva mai usoare, sub 100 kg sau copiilor ceva mai mari. Este o trotineta last mile, cu un design inovator ce isi face loc in casele si potbagajele romanilor ce isi doresc un produs mai diferit.

Designul este perfect pentru un stil de viata activ, ajutand la deplasarile scurte (pana la 12km autonomie), se poate transporta in mijloacele de transport comun sau depozita in portbagajul masinii.

Trotineta electrica Ninebot Air T15 vine la pachet cu aplicatia Segway Ninebot care iti permite sa vizualizezi informatii importante despre ea. Informatii vehicul (starea bateriei), cruise control, informatii in timpul calatoriei (viteza, mod de calatorie), personalizare culori lumini ambientale LED.

Ninebot a pariat pe design si Air T15 se detaseaza de celelalte trotinete de pe piata prin liniile clean si aspectul futurist. Display-ul cu informatii al trotinetei Ninebot KickScooter Air T15 este un ecran aproape fara margini, transparent si stilizat, care ofera informatii despre viteza, modul de condus, nivelul bateriei, conexiunea Bluetooth si alertele privind intretinerea trotinetei. Pe partea laterala aceasta este prevazuta cu reflectoare E-MARK care maresc vizibilitatea pe timpul deplasarii.

O alta specificatie cool este claxonul electronic care poate fi actionat apasand acceleratia si frana in acelasi timp.

Nu voi nega faptul ca este o trotineta care surprinde prin design. Am zis-o si o sustin, iar specificatiile o confirma. Luminile ambientale sunt customizabile de pe ghidon, pozitia acestora subliniaza o trotineta slim, desprinsa din filmele SF. Farul integrat in partea frontala lumineaza pana la 10m, iar atunci cand nu este utilizat se integreaza in corpul trotinetei. 

Trotineta este prevazuta cu anvelope pline de 7,5 inch pe fata si 6 inch pe spate, ceea ce face ca intretinerea acestora sa fie minima.

Ninebot Air T15 este deja in stoc si poate fi comandata AICI

 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “Trotineta electrica Ninebot Kickscooter Air T15 – cel mai compact design intalnit la o trotineta

Comments are closed.