Trotineta electrica Mosphera – pregatita mereu de misiune

Mosphera este un model de trotineta electrica, un vehicul tactic dezvoltat a fi usor, capabil sa ajunga in locuri izolate, special conceput pentru trupele speciale. Un fel de tanc al trotinetelor electrice, daca vreti o comparatie realista.

Cam asta a fi definitia pe scurt data pentru trotineta electrica Mosphera. Conceputa pentru misiuni de patrulare, pentru protectie a gratitelor. Este trotineta electrica ce poate sa atace usor trasee complicate, cu diferente de nivel considerabile.

Specificatii tehnice trotineta electrica Mosphera

Trotineta electrica Mosphera este construita din teava triunghiulara de aluminiu ce asigura un cadru robust, dar in acelasi timp flexibil si usor. Este o trotineta electrica pliabila ce surprinde atat prin aspect, cat si prin specificatii.

trotineta-electrica-mosphera

trotineta-electrica-mosphera

Ea nu este capabila doar sa transporte o singura persoana, dar si echipamente, avand sarcina maxima de pana la 200 kg.

Suspensia din fata este data de o furca intoarsa de 160 mm cursa. Amortizoarele pe aer pot fi ajustate pentru fiecare utilizator in parte, oferind o cursa lina chiar si pe teren accidentat.

Suspensia spate este la fel speciala pentru acest model, oferind o garda la sol generoasa, dar in acelasi timp un mers stabil si confortabil.

Este echipata cu un motor 48V BLDC de 2000W cu transmisie prin lant montat pe sasiu, condus de un controler de 220A si un acumulator de 52V32Ah (1800Wh). Cu astfel de specificatii, trotineta electrica Mosphera este capabila sa ajunga pana la o viteza de 50 km/h. Cifre impresionante avand in vedere acest design si faptul ca poate merge in conditii de teren accidentat.

Poate ajunge pana la 100 km autonomie cu un singur acumulator sau 200 km daca este dotata cu 2 acumulatori. Poate fi echipata cu anvelope urbane sau off-road Maxxis.

Pentru a fi eficienta in franare foloseste frane hidraulice pe disc.

Conceptul Mosphera a fost dezvoltat impreuna cu sistemele de securitate din Letonia.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Trotineta electrica Mosphera – pregatita mereu de misiune

Comments are closed.