Red Bull Oslea Hike & Ride aniversare de 10 ani

Trecuti prin experienta Red Bull Oslea Hike & Ride acum ceva timp, nu ne face decat placere sa ne aducem aminte de acest eveniment ce aduna an de an pasionatii de schi sau snowboard pe fata muntelui Oslea.

Red Bull Oslea Hike & Ride

Prima editie

Prima editie a debutat in 2012 pus la cale de cativa localnici, usor usor luand amploare si cu sustinerea Red Bull, devenind evenimentul MUST GO pentru impatimitii de powder si schi extrem din Romania si nu numai.

Red Bull Oslea Hike & Ride

Red Bull Oslea Hike & Ride se desfasoara anul acesta in perioada 19 – 20 Februarie 2021 in Masivul Oslea. Daca doresti sa te inscrii, o poti face aici.

Urcarea are in general 3.9 km si o diferenta de nivel de 500 m pana in golul alpin pe varful ce masoara 1940m. Putin ragaz sa iti tragi sufletul, dupa care poti dovedi pentru ce ai venit in aceasta competitie.

Trebuie sa fii rapid, dar si sa punctezi la impresie artistica sub vigilenta juriului. Ca in fiecare an, se lasa cu premii si o petrecere de final pe cinste. Ramane de vazut anul asta cum va decurge acest eveniment, dat fiind masurile de distantare sociala impuse de autoritati.

Concluzii

Parerea mea personala e ca trebuie sa participi macar o data in viata la Red Bull Oslea Hike & Ride. Sau daca nu doresti sa iti testezi limitele, poti macar sa mergi sa simti energia pozitiva de la fata locului!

Apoi recomand peisajele extraordinare, unice in Romania si tind sa cred unele din cele mai frumoase. Si mai ales oamenii care se aduna si energia lor ce razbat gafaind la fuga pana in varf indiferent de conditii, fara smiorcaiala sau plansete precum fotbalistii. Ramanem cu amintiri super faine pe care le vom povesti peste ani la urmatoarele reuniuni iarna la cabana.

Concursul este pe cat se poate de serios si extrem. Iti va solicita fiecare fibra si dram de energie pentru a ajunge pe varf si mult talent si indemanare pentru al duce la bun sfarsit cursa pe schi sau placa.

Keep up the good work! Go Go Oslea!

Olgu

Have less! Do more! Be more!