DJI Care Refresh lanseaza optiunea Flyaway Coverage

Atunci cand utilizezi o drona, trebuie sa fii mereu pregatit pentru situatii neprevazute. Incidente pot aparea oricand, asa ca este bine sa apelezi la serviciile suplimentare care te ajuta sa detii controlul. Unele accidente sunt inevitabile atunci când zbori în medii complexe sau în locații cu interferențe de semnal sau vânt puternic. De aceea, optiunea Flyaway Coverage de la DJI Care Refresh este aici, pentru a te asigura că accidentele nu te lasă cu mâinile goale.

dji flyaway coverage

Flyaway Coverage

Flyaway Coverage este acum noua optiune inclusa în asigurarea DJI Care Refresh pentru DJI Mini 2 și Mavic Air 2. Serviciul este valabil inclusiv pentru cei care au achiziționat deja serviciul DJI Care Refresh pentru aceste produse. Dacă apare un incident de zbor, plătesti taxa pentru Flyaway Coverage pentru a obține un produs nou*.

dji-mini-2

După adăugarea acestei optiunii, majoritatea scenariilor principale de accident care pot apărea în timpul zborului sunt acoperite de DJI Care Refresh. Astfel te vei putea bucura de drona DJI cu o mai mare liniște sufletească de fiecare dată când pilotezi.

*Produsele de schimb sunt noi sau echivalente cu cele noi în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Cum se calculeaza Flyaway Coverage?

După achiziționarea DJI Care Refresh, va trebui să platesti o taxa pentru acest serviciu de fiecare dată când soliciti o înlocuire.

DJI Care Refresh fee

Calculul timpilor de înlocuire

Serviciul de înlocuire sub DJI Care Refresh poate fi utilizat pentru daune accidentale sau Flyaway Coverage:

DJI Care Refresh (plan de 1 an) oferă două înlocuiri, inclusiv o șansă de a utiliza Flyaway Coverage.

DJI Care Refresh (plan de 2 ani) oferă trei înlocuiri, inclusiv două șanse de a utiliza Flyaway Coverage.

DJI Care Refresh + oferă o șansă de înlocuire pentru daune sau acoperire Flyaway în al doilea an.

Activați Flyaway Coverage prin sincronizare

Pentru a utiliza aceasta optiune, utilizatorii trebuie să-și fi conectat contul DJI și radiocomanda cu drona folosind aplicația DJI Fly. În cazul în care această operațiune de conectare nu a fost finalizată înainte de a experimenta un incident flyaway, nu poate fi utilizat.

Ce include DJI Care Refresh?

DJI Care Refresh acoperă mai multe scenarii. Dintre acestea amintim drone pierdute în timpul zborului, daune cauzate de apă, coliziuni și cădere și iti oferă servicii suplimentare, cum ar fi o opțiune expres, transport gratuit și servicii exclusive.

Cum pot cumpăra DJI Care Refresh?

Pentru a fi eligibili pentru achiziționarea DJI Care Refresh, utilizatorii trebuie să aibă un produs DJI nou, neactivat sau un produs DJI activat în ultimele 48 de ore.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “DJI Care Refresh lanseaza optiunea Flyaway Coverage

Comments are closed.