Nimbus EV poate fi non-motocicleta pe care o tot cautai

Multi dintre noi ar folosi motocicleta ca mijloc de transport zilnic, insa vremea de multe ori ne da batai de cap. Asa ca Nimbus EV rezolva aceasta problema. Este un vehicul acoperit care protejeaza utilizatorul de vreme urata, putand in acelasi timp sa se poata inclina asemenea unei motociclete.

nimbus ev

Conceptul este propus de catre o echipa din Michigan, si are cel mai probabil ca sursa de inspiratie i-Road, produs de Toyota. Nimbus EV este momentan in statiu de teste, dar promite ca pe viitor va poata purta in siguranta 2 persoane, asemenea unei motociclete clasice, dar fara a mai avea grija intemperiilor, putand fi usor de condus, sigur si ecologic.

Specificatii Nimbus EV

Vehiculul electric Nimbus EV este dotat cu 2 usi laterale, sasiu din otel si aluminiu si o caroserie din termoplastic.

nimbus ev

Greutatea va fi undeva intre 290-315 kg si va putea prinde o viteza maxima de 80 km/h. Vor fi disponibile 2 tipuri de acumulator – 8.1 kWh si 12.4kWh ce pot oferi autonomii intre 126 si 191 km cu o singura incarcare. Timpul de incarcare poate varia intre 5.4 si 8.3 ore. Utilizand un incarcator rapid de Level 3 poate incarca in doar 45 minute.

Lungimea lui Nimbus este de 2.3 metri si latime 0.8 metri, fiind asemenea unei motociclete. Te vei putea strecura usor in trafic si vei gasi rapid un loc de parcare. Fiind prevazut cu doua roti in partea din fata, Nimbus EV va avea o stabilitate ridicata, aderenta mai mare in caz de inclinare petru a vira in siguranta.

Nimbus EV seamana cu triciclul electric NIU TQI GT care este asteptat sa apara si el anul acesta in Romania.

Ca metode de siguranta suplimentare, Nimbus EV este dotat cu 3 sisteme airbag, unul frontal si 2 tip cortina, franare de urgenta, sistem de pastrare automat pe banda de rulare, ABS si control al tractiunii. Acesta vine cu incalzire, aer conditionat, bluetooth, ecran tactil.

Pret si disponibilitate

Pretul de baza este 6,420 dolari, dar se poate si inchiria pentru 99 dolari/luna. Sunt asteptate sa fie de gata de livrare la jumatatea anului 2022 pentru US, Europa si America Latina.

Voua cum vi se pare? Ati dori sa le vedeti pe strazile din Romania ?

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Nimbus EV poate fi non-motocicleta pe care o tot cautai

Comments are closed.