Baterie mai performanta pentru GoPro Hero 10 Black

Noua baterie GoPro denumita Enduro vine la fix pentru iubitorii sporturilor de iarna. Chiar daca noua camera GoPro Hero 10 Black vine cu o baterie mai mare, aceasta nu este tocmai eficienta cand vine vorba de frig. Nu ma refer doar la aceasta baterie, ci in general la toate bateriile care sunt expuse la frig. Stim cu totii cat de repede scade performanta acumulatorilor pe vreme rece.

Lansata oficial de GoPro in noiembrie, aceasta va fi compatibila atat cu Hero 10 dar si Hero 9. Pretul este de doar 24.99 dolari. Producatorul declara faptul ca noua bateria va fi capabila sa filmeze 56 minute la 5.3K 60 fps video, 50 minute 4K 120FPS, 76 minute 4K la 60 FPS si 115 minute la 1080p30 FPS la o temperatura de -10 grade.

Enduro - Increased Record Times

O autonomie sporita intre 28% si 40% fata de un acumulator standard. Aceasta va fi usor de recunoscut fiind complet neagra, dar avand aceeasi dimensiune ca si celelalte baterii GoPro.

Citeste si: DJI a lansat Mavic 3 si Mavic 3 Cine

Odata cu aceasta lansare, GoPro vine si un nou update de firmware – v1.16. Acesta va aduce un nou mod de filmare numit Video Performance Modes ce va cuprinde:

  1. Maximum Video Performance – cea mai buna setare de rezolutie si cadre pentru slow motion.
  2. Extended Battery – cele mai bune setari pentru o durata maxima de utilizare a bateriei.
  3. Tripod/Stationary Video – cele mai bune setari pentru filmare de lunga durata astfel incat racirea camerei sa fie optima.

Asadar noua baterie alaturi de un nou firmware va face din GoPro o camere capabila sa filmeze si in conditii de temperatura extrema, un lucru ce lipseste la majoritatea optiunilor de pe piata.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Baterie mai performanta pentru GoPro Hero 10 Black

Comments are closed.