Kaabo Wolf Warrior King – bestia electrica ce poate ajunge la 100 km

Despre trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior stim deja ca este o legenda printre trotinetele electrice mari. Iese rapid in evidenta prin design si rezistenta si si-a atras multi fani in intreaga lume. Lui Wolf Warrior 11 ii vine acum un fratior mai mare, mai agresiv si mai rapid. Trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior King, este fara doar si poate rege in lumea sa.

Specificatii Kaabo Wolf Warrior King:

Sasiul solid cu furca intoarsa de motocicleta ofera o cursa sigura, chiar si la viteze mari. Astfel se elimina riscul de voblaj, tinand trotineta pe trasa. Sasiul este construit din aluminiu 6082 si forjat la o presa de 1600 tone, avand un sistem de pliere extrem de rezistent ce elimina orice joc. Motoarele sunt acum de 1500W fiecare (valoare nominala), avand un varf de sarcina de peste 5000w cumulate (6720W) ce pot atinge viteza maxima de 100km/h in doar 4.8 secunde, asemenea unui Lamborghini Countach LP400 si ataca rampe de 45 grade inclinare. Da! Ati citit bine, regele intra intr-o categorie selecta unde poti numara pe degete trotinetele ce pot atinge aceasta limita.

kaabo wolf warrior king

Cauciucurile sunt pe 11 inchi si pot avea profil de strada sau offroad, fara camera. Greutatea este insa pe masura – 48 kg, nu tocmai usor de carat la nevoie. Trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior King poate sustine sarcina de pana la 150 kg.

Inima trotinetei, acumulatorul, este Samsung 72V 28Ah 35E, ce se poate incarca in 9 ore cu un sigur incarcator sau in 6 ore cu 2 incarcatoare. Autonomia de functionare poate varia extrem de mult, dat fiind modurile multiple de utilizare. La o utilizare in regim limitat la 25km/h poate depasi insa 100 km autonomie cu o singura incarcare.

kaabo wolf warrior king

Franele trotinetei electrice Kaabo Wolf Warrior King sunt hidraulice pe ambele roti ajutate de franare electromagnetica si EABS datorita sistemului de controllere Minimotors 72V40A.

Pentru display s-a folosit tot Minimotors EY3, fiind printre cele mai eficiente si calitative din domeniu, acesta putand fi optional dotat cu sistem de blocare prin cheie, amprenta sau RFID.

Citeste si: Kaabo Wolf Warrior – dincolo de limite!

Versiunea Wolf Warrior King vine doar in culoarea auriu, aducand parca cu celebrul film Goldeneye 007. Iese in evidenta in orice context si respecta indicele de impermeabilitate IPX4.

Bineinteles acesta vine cu far si claxon de motocicleta, fiind ajutate de luminile ambientale si stop pe franare.

Kaabo Wolf Warrior King este o trotineta electrica pe care o veti recunoaste in orice imprejurare si pe care abia asteptam sa o testam.

Olgu

Have less! Do more! Be more!