Casca inteligenta LIVALL BH51M NEO redefineste siguranta in trafic

Inca de cand Livall a anuntat ca lanseaza doua noi modele de casti inteligente din seria BH51, am inceput sa primim o multime de intrebari despre diferentele dintre ele. Casca inteligenta LIVALL BH51M Neo si BH51T NEO si-au gasit rapid fanii in randul biciclistilor din Romania, dar si a utilizatorilor de trotinete electrice. Noile specificatii au fost fost primite cu entuziasm de catre acestia. Marele castig il reprezinta o deplasare mult mai sigura cu o vizibilitate crescuta.

LIVALL-BH51M-NEO-Banner

Ambele casti inteligente Livall, atat BH51M NEO, cat si BH1T NEO vin cu doua caracteristici noi pentru a fi mai vizibili in trafic – LEDuri luminoase in partea frontala, orientate spre fata si lumini de avertizare automate pentru frana.

Casca inteligenta LIVALL BH51M Neo

BH51M Neo este modelul emblematic Livall. Aduce cu sine toate caracteristicile existente ale predecesorului său, BH51M, pe lângă noile caracteristici.

Casca de protectie smart Livall BH51M Neo are lumini LED in fata și spate și lumini de avertizare pentru frânei. Acestea sunt activate atunci când senzorul de accelerație gravitațională încorporat detectează o decelerare semnificativă. Luminile din față și din spate vor fi mai intense timp de trei secunde pentru a atrage atenția celor din jur.

Alertă de detectare a căderii înseamnă că, în cazul unui accident, sistemul de urgență va porni automat. Va trimite locația GPS a utilizatorului către contactele de urgență prin mesaj SMS.

Citeste si: Casca inteligenta Livall RS1 – update dupa doua sezoane

De asemenea, are navigație vocală și indicațiile GPS pot fi ascultate prin difuzoarele încorporate.

Semnalele de schimbare a directiei permit utilizatorilor să exprime intentia de schimbare a directiei de virare pentru a-și spori vizibilitatea. Iluminarea inteligentă înseamnă că luminile pot fi setate să se aprindă automat în condiții de întuneric.

Alarma anti-pierdere este activată atunci când casca este conectată la un telefon. Dacă distanța dintre cască și telefon depășește 15m, atât casca cât și telefonul se vor alarma.

Functia auto-off asigură longevitatea maximă a bateriei. Casca se va inchide automat atunci când este deconectată de la telefon și nu este acționată în decurs de 15 minute.

O alta functie inteligenta este alarma SOS. Daca apesi butonul roșu de pe telecomandă timp de cinci secunde, contactele de urgență vor primi un mesaj SMS de alertă cu locatia GPS.

 

Este compatibil cu Strava, iHealth și Siri prin intermediul aplicației Livall Riding.

Casca inteligenta Livall BH51M NEO este varful de gama din seria URBAN de la Livall. Este disponibila in Romania la reprezentanta oficiala Livall.

Mai jos sunt diferentele dintre modele de casti inteligente Livall.

diferente-casti-smart-livall

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “Casca inteligenta LIVALL BH51M NEO redefineste siguranta in trafic

Comments are closed.