Livall EVO21, o noua generatie de casti inteligente de la Livall

Livall EVO21 este o casca de protectie inteligenta dedicata ciclismului care, dincolo de rolul esential de protectie pe care il are, este conceputa special pentru a-ti creste vizibilitatea in trafic. Asa cum ne-a obisnuit, misiunea LIVALL este concentrata asupra inovatiei si a dezvoltarii celor mai performante echipamente de siguranta pentru iubitorii de sport outdoor, aceste eforturi fiind recunoscute la nivel mondial prin numeroasele premii si certificari.

Casca-protectie-inteligenta-livall-evo21 (8)

Ce aduce nou casca de protectie inteligenta Livall Evo21?

In primul rand, casca inteligenta Livall EVO21 are o forma aerodinamica care optimizează rezistenta la aer si reduce transpiratia printr-un sistem de canale interioare o fac sa fie alegerea ideala pentru deplasarile in conditii de sprint sau mers la temperaturi ridicat.

Are o lumina frontala puternica, amplasata in unghiul care se intersecteaza cu drumul in timp ce utilizatorul se afla in pozitia de sprint.

Casca-protectie-inteligenta-livall-evo21

Luminile din spate inspirate de la modelul Livall BH51M NEO au capatat un nou design, care mie personal imi place mai mult. Aceste lumini led sunt adaptabile in functie de lumina de afara si indică direcția, dar si franarea.

Citeste si: Casca inteligenta LIVALL BH51M NEO redefineste siguranta in trafic

Alerta SOS

In caz de accident, sistemul SOS, prin intermediul aplicatiei de smartphone, apelează serviciile de urgenta, oferind coordonatele GPS ale biciclistului. Tot aceasta aplicatie declanseaza intermitent luminile castii pentru a semnala pericolul. Datorită aplicatiei LIVALL, utilizatorul se poate conecta la o comunitate de ciclisti interconectati, fiind prima aplicatie de acest gen din lume.

Lumini

Cu semnalizatoare cu un unghi larg de 270 ° și lumină de frana automata, LIVALL Evo21 oferă utilizatorilor cel mai inalt nivel de securitate la intuneric din toate directiile! Asta in timp ce ventilația sa avansată ofera o ventilare maxima.

Casca Livall Evo21 va avea o greutate de 350gr si indice de impermeabilitate IPX5.

Modul de incarcare va fi magnetic, iar acumulatorul asigura o autonomie de pana la 10ore.

Aceasta va intra in productie anul acesta si va fi disponibila la reprezentanta oficiala Livall in Romania.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “Livall EVO21, o noua generatie de casti inteligente de la Livall

Comments are closed.