Camera sport Insta360 Go 2- compacta si extrem de puternica la doar 26.5 grame

Daca prima generatie a acestei camere nu era asa ofertanta si te ajuta doar sa faci scurte filmulete pentru social media, noua generatie de camera sport Insta360 Go 2 este cu totul alta poveste.

camera sport Insta360 go2

Specificatii camera sport Insta360 Go 2

Cantarind doar 26.5 grame, mica cat un deget, seamana cu o cutie de Tic Tac ceva mai rotunjita. Camera de 299 dolari vine cu o cutie noua de incarcare, senzor mai mare si calitate a imaginii imbunatatita.

Poate cele mai mari noutati sunt cele de natura hardware. Noua generatie are o lentila detasabila, carcasa se poate transforma cu usurinta in tripod, are telecomanda si baterie externa. Camera sport Insta360 Go 2 este ceva mai mare decat castile AirPods Pro, cam cu ¼ inchi. Este prevazuta cu port de incarcare USB-C. Poate functiona pana la 30 minute fara carcasa sau 150 minute cu ajutorul acesteia.

camera sport insta360 go 2

Carcasa nu este impermeabila, insa camera este, respectand indicele IPX8. In pachet vom descoperi 3 accesorii de prindere, un picior ce pivoteaza, cu clip de prindere si un accesoriu de prindere magnetic la gat. Toate folosesc un sistem magnetic de fixare. Asadar ai tot ce iti trebuie intr-un singur pachet.

camera sport Insta360 go2

O mare schimbare o reprezinta acum calitatea imaginii care este stabilizata la 4K 60fps. Acum vei avea o imagine foarte clara, daca e sa compari cu telefoanele mobil, spre exemplu. Permite o filmare in unghi larg, iar imaginea ramane la orizontala indiferent de miscarile camerei.

Citeste si Insta360 ONE R – camera sport care schimba jocul

Rezolutia maxima pentru Go 2 este 1440p si 50 fps cu unghi de filmre 120 grade. Ofera o imagine cu culori vii si clare, insa odata vizionate pe un monitor mai mare se poate observa lipsa unui senzor de imagine mai mare.

Asa cum spuneam camera foloseste o stabilizare giroscopica pe 6 axe alaturi de Insta 360 Flow Stare, software ce iti poate pastra linia orizontului indiferent de miscare.

Pentru a opera camera sport Insta360 Go 2 este necesar doar apasarea unui singur buton. Esti avertizat prin vibratie pentru a porni inregistrarea, iar apasarea de 2 ori permite fotografierea. Aceasta poate suporta si modulul de Hyperlapse. Folosita cu tot cu carcasa, ai acces si la un monitor ce iti poate oferi informatii suplimentare. Memoria interna este de 32 GB.

Micuta camera vine cu o aplicatie dedicata ce foloseste un modul AI. Acesta iti creeaza un preset automat din filmarile tale pentru a putea incarca rapid filmarile pe social media asemenea unui profesionist.

Olgu

Have less! Do more! Be more!