Unde poti testa si inchiria motocicletele electrice Sur-Ron?

Daca ti-am atras atentia cu motocicletele electrice Sur-Ron si vrei sa testezi, iata ca acum ai ocazia. La doar o ora distanta de Bucuresti, te poti distra pe carari de padure cu cele mai cool motociclete electrice.

Cel mai nou centru de testare si inchiriere Sur-Ron isi deschide portile in Campina la Casa Augsburg Wellness, o locatie de vis ce pune la dispozitie spatii de cazare, restaurant, locuri de relaxare, piscina, sauna dar si un padoc dedicat pentru sporturi cu motor. 

Padocul Enduro Campinossa pregatit de Casa Augsburg Wellness este dotat cu toate facilitatile pentru a-ti satisface nevoia de adrenalina si aventura. 

Aici vei gasi atat motociclete traditionale pentru enduro, dar si motociclete electrice Sur-Ron. Echipa organizatorica este pregatita sa iti ofere toate conditiile pentru ca tu sa ai o singura grija: SA TE DISTREZI MAXIM!

Esti incepator? 

Nu e nicio problema. Enduro Campinossa iti pune la dispozitie instructor, astfel incat vei invata notiunile de baza in mod corect.

La nici o ora departare de Bucuresti, este locul ideal unde iti poti petrece un weekend relaxant, dar si plin de adrenalina. Zona ofera numeroase trasee, alese in functie de dificultate, ce te pot purta prin padurile din zona si pot ajunge pana in crestele montane. Aduna-ti gasca de prieteni si rezerva-ti cateva ore pentru distractie pe cinste! 

Padocul Enduro Campinossa este complet utilat si echipat cu motociclete traditionale pe benzina, patru motociclete electrice Sur Ron, echipamente de protectie, zona de service si relaxare.


Accepta  provocarea  si bucura-te de libertate absoluta!

Casa Augsburg Wellness:

Telefon: +4 0740 305 200

Adresa: DN1, Bucuresti-Brasov KM 88, Banesti, Jud. Prahova

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “Unde poti testa si inchiria motocicletele electrice Sur-Ron?

Comments are closed.