Pe cine puneti banii? Hamilton sau Verstappen

Sezonul acesta de Formula 1 a fost fara doar si poate SPECTACULOS. A revenit dupa ceva timp rivalitatea aia de care ne era dor din timpul lui Michael Schumacher cu Mika Häkkinen. Mai e o singura cursa, iar clasamentul arata cel putin interesant. Primii doi ocupanti sunt la egalitate de puncte – 369.5 (Lewis Hamilton, Max Verstappen), iar departajarea se va face in marea finala de la Abu Dhabi.

Lupta dintre Mercedes si RedBull, mai exact intre Lewis Hamilton si Max Verstappen este extrem de apriga, marea finala urmand sa fie in acest weekend pe circuitul Yas Marina Circuit din Abu Dhabi. Dupa sicanele din cursa in Arabia Saudita si dupa tensiunile din acest sezon, ne asteptam ca marea finala sa fie urmarita de milioane de persoane din intreaga lume.

Citeste si: Xiaomi a lansat trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1

Yas Marina este o locatie senzationala pentru o asa cursa. Un circuit desenat pentru viteza, unde scenariile se pot schimba cu usurinta si strategiile pot fi date peste cap, asa cum am vazut si la Jeddah.

Marii regizori din Marele Circ cum mai este numita F1 a facut ca egalitatea de puncte dintre cei doi piloti sa faca ultima cursa si mai interesanta.

Miza este uriasa pentru ambii piloti, Hamilton urmand sa fie cel mai titrat din istoria F1 cu 8 titluri mondiale si Verstappen ar putea castiga primul titlu din cariera sa. Sezonul nu a fost usor pana in acest moment, fiind presarat cu accidente, incidente si multe sicane, curse anulate si abandonuri.

Dar pe cine punem banii in weekend?

Pe un Hamilton ce a aratat multa maturitate si calm sezonul acesta? sau pe Verstappen care pare un caine turbat ce a fortat la limita, atat regulamentul, cat si norocul?

Cred ca nici cea mai buna ghicitoare din Romania nu ne poate da un raspuns in acest sens. Ramane sa ne facem liber in program duminica de la 15.00 si sa ne bucuram de o cursa poate unica in viata.

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!