Cele mai cool cadouri de Craciun pentru pasionatii de tehnologie

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de Craciun si odata cu ele momentele in care ii putem surprinde pe cei apropiati cu daruri. Daca esti in pana de idei, avem pentru tine cateva idei de cadouri de Craciun care te vor scoate din impas:

1. Drona DJI Tello Boost Combo

Cadoul ideal pentru orice pusti. Pachetul vine cu 3 acumulatori, asa ca te poti distra mult si bine cu aceasta jucarie de la DJI. O poti gasi aici la super pret.

2. Drona DJI Mini 2

Perfecta pentru vacante si calatorii, drona DJI Mini 2 va surprinde cele mai frumoase cadre din aer. Nu necesita inregistrare la AAR si cantareste doar 249 gr. Poate fi comandata aici.

dji-mini-2-shop-namstare

3. Casca schi Livall RS1

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, un must have in iarna asta este casca inteligenta pentru schi Livall RS1 care incorporeaza cea mai noua tehnologie de comunicare. Prevazuta cu functii de alertare SOS in functie de impact, dar si cu posibilitatea de a comunica prin walkie-talkie, aceasta va fi cel mai potrivit accesoriu pentru zilele petrecute pe partie. Poate fi comandata pe site-ul Livall la un super pret de 899 lei.

Casca-smart-Livall-RS1 (13)

4. GoPro Hero 10 Black

Cea mai noua lansare GoPro este camera sport GoPro Hero 10 Black care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul pentru vacanta de iarna. Mai ales ca recent GoPro a adus pe piata si o baterie de anduranta pentru aceasta camera (mai multe detalii aici) . GoPro este fara doar si poate cea mai cautata camera de actiune care nu te va dezamagi. O poti comanda aici.

gopro-hero10-black-namstare

5. DJI Action 2

DJI a facut un exercitiu de creatie si a lansat pe piata o camera sport modulara care iti va permite sa creezi filmari cool pentru social media. Camera preia din functiile smart brevetate de DJI: Horizon Steady, Timelapse, 8 x Slowmotion, Digital Zoom si este prevazuta cu 4 microfoane pentru o experienta auditiva imbunatatita. Poate fi comandata aici.

6. Motocicleta electrica Sur-Ron LBX, Road Legal

Daca vrei sa primesti diploma de Mos Craciun al anului, fa-ti cadou o motocicleta electrica Sur-Ron LBX, Road Legal. Fie ca alegi varianta de strada sau varianta pentru off-road pentru adolescenti (Sur-Ron Youth), distractia este garantata.

7. Trotineta electrica Kaabo Mantis, 24.5Ah

Construita in colaborare cu Minimotors, trotineta electrica Kaabo Mantis, 24.5 Ah este cea mai potrivita alegere pentru iubitorii de micro-mobilitate. Prevazuta cu 2 motoare de 1000w, acumulator cu o capacitate de 24.5 Ah, poate sa ajunga la o viteza maxima de 60 km/h. Poate fi comanda direct de pe site-ul Kaabo si livrata in 2 zile la tine acasa.

8. Trotineta electrica Joyor Venom

Daca esti in cautarea unei trotinete puternice, dar cu autonomie mare, cu siguranta te poti orienta catre Joyor Venom. Este cel mai nadejde ajutor pentru deplasarea rapida in oras. Bateria de 18 Ah iti ofera suficienta autonomie pentru a parcurge distante mari. Poate fi comandata aici.

Trotineta electrica JOYOR Y6S (VENOM)

9. Stabilizator de imagine DJI OM5

Pentru iubitorii de vlogging recomandam cel mai nou stabilizator de imagine de la DJI – OM5. Acesta vine cu selfie stick incorporat si promite o experienta de utilizare cat mai usoara pentru orice pasionat de video. Poate fi comandat aici.

10. Far Gaciron V9DP-1800 lumeni

Cel mai cautat produs din categoria Sisteme de iluminare este farul Gaciron V9DP-1800 lumeni. Este cadoul ideal pentru toti iubitorii de mers pe doua roti. Iti ofera vizibilitate pe timp de noapte si in acelasi timp poate fi utilizat pe post de power bank pentru a incarca telefonul in timpul deplasarii. Poate fi comandat aici.

far gaciron v9d 1800

11. Casca smart de protectie Livall EVO21

Premiata pentru design la IFA 2021, casca smart de protectie Lival EVO21 este un cadou cool si atragator pentru toti iubitorii de ciclism sau mers pe trotineta. Oferta vizibilitate 360 grade in trafic si te poate ajuta sa semnalizezi schimbarea de directie, astfel incat nu vei mai ridica mana de pe ghidon. Poate fi comandata aici.

Citeste mai mult aici.

casca livall Evo21, cadouri de craciun

12. Bicicleta electrica Joyor Mbike

Cauti un cadou inedit? Bicicleta electrica Mbike poate fi o alegere potrivita pentru un vehicul electric pe doua roti, confortabil, cu care te poti deplasa prin orasele aglomerate. Poate fi achizitionat de aici.

Shop-Namstare-Christmas-2021-Slider-Revolution

Olgu

Have less! Do more! Be more!