Drona Lemur Brinc: conceputa pentru Fortele Speciale

Compania Brinc a lansat o drona pentru operatiunile trupelor speciale, avand capacitati tactice de filmare si gasire a suspectilor inaintea soldatilor. Drona se numeste Lemur si poate fi rapid pusa in functiune in aproximativ 45 secunde. Nu salveaza doar timp pretios, dar si vieti in situatii de risc si necunoscute. Este ideala pentru teatrele de operatiuni, pentru misiuni speciale.

Se poate strecura usor in interiorul cladirilor, avand un sasiu rezistent si protectii pentru elice. Poate identifica suspecti, atat in conditii de lumina puternica, dar si in intuneric cu ajutorul camerei performante.

Se poate comunica prin interiorul dronei cu suspectii, fiind utila in cazul unei negocieri, spre exemplu.

Specificatii drona Lemur Brinc:

Greutate: 1.1kg
Autonomie 31 minute
Viteza maxima 80.5km/h

Construita pentru a fi pilotata in modul FPV, LEMUR are o cameră RGB modulară de înaltă definiție, night vision incorporat si camere IR pentru a asigura operațiunile să funcționeze fără probleme în cele mai exigente medii.

drona lemur brinc

Poate încălca structurile, localiza în mod eficient suspecții oriunde (inclusiv în interiorul caselor, zgârie-nori și autobuze), facilitează comunicarea bidirecțională între negociatorii de criză și suspecți și poate implementa contramăsuri atunci când misiunea o cere.

drona lemur brinc

Drona a fost testata in sute de exercitii si situatii reale si este folosita de catre SWAT, armata, politie si trupele speciale din America. Departamentul de Securitate Interna a fost implicat in dezvoltarea dronei Lemur, impreuna cu SWAT si Brinc. Experienta din teren le-a fost de mare ajutor producatorilor pentru a putea crea aceasta drona care poate fi utilizata indiferent de vreme.

Citeste si: Cui este destinata noua drona DJI FPV?

Timpul de zbor este de pana la 31 minute si poate fi echipata cu diverse echipamente Brinc. Poate rezista unui accident si poate zbura indiferent de vreme fie ca ploua sau ninge. Cu ajutorul unui echipament special aceasta poate sparge ferestre si patrunde cu usurinta in incaperi.

Este echipata cu tehnologie Lidar si se poate roti in pozitie normala in cazul unui accident pentru a putea continua misiunea.

Drona este facuta si vanduta doar in America.

Olgu

Have less! Do more! Be more!