Sur Ron LBX Youth – adrenalina pentru adolescenti

De cand am aflat despre Sur Ron si ce stiu sa faca aceste motociclete de tip dirtbike, ne-am indragostit iremediabil. In America, Franta, Rusia este un adevarat fenomen in jurul acestor motociclete electrice de enduro. Asta datorita faptului ca pot fi customizabile in multe moduri. De la diferite tipuri de furci, controllere mai puternice, kituri pentru pedale, cauciucuri, si pana la baterii mai puternice. Limita este doar imaginatia utilizatorului si poate nivelul de cunostinte mecanice pentru a putea pune in practica ideile de modificare. Odata cu dezvoltarea comunitatilor pasionate de Sur Ron, au inceput sa apara si competitii dedicate motocicletelor electrice. Si pentru ca cererea este atat de mare in randul tinerilor Sur Ron a dezvoltat varianta pentru adolescenti, denumita Sur Ron LBX Youth.

Surron-Light-Bee-Youth-namstare Surron-Electric-Bikes-Storm-Youth-Bike-namstare

Specificatii:

Versiunea pentru tineri Sur Ron LBX Youth are la baza modelul LBX OFF ROAD pentru adulti, insa vine echipata cu jante de 17 inch. Este un pic mai mica fata de Sur Ron LBX, cantareste 48kg. Acumulatorul este si el mai mic fata de cel utilizat pe varianta pentru adulti, are 112 celule si capacitate de 48V20Ah. Se incarca in aproximativ 5 ore si este, dupa parerea mea, suficient pentru o autonomie de 70km. Furca KKE impreuna cu suspensiile de la acelasi brand, fac ca Sur Ron LBX Youth sa fie confortabila si usor de controlat pe damburi.

Motorul are o putere nominala de 2KW, putand dezvolta o putere maxima de 2.9KW.sur ron lbx youth

Daca la Sur Ron LBX pentru adulti aveam doua variante, cu echipari diferite: pentru off-road si pentru strada, iata ca Sur Ron LBX YOUTH vine doar in varianta pentru off-road. Este o motocicleta electrica enduro, dedicata traseelor de padure, un mix intre e-bike si dirtbike, avand un cuplu de 240N.m. Poate atinge o viteza maxima de 50km/h, ceea ce pentru off road si pentru teren accidentat este mai mult decat suficient.

Pentru ca este de dimensiuni mai reduse, inaltimea sezutului este de 76 cm, ceea ce o face ideala pentru tineri intre 10-16 ani sau femei mignione. Sasiul cantareste in jur de 8kg, ceea ce face ca sarcina maxima pe care o poate suporta sa fie de 75kg.

Motocicleta electrica Sur Ron LBX Youth este prevazuta cu frane hidraulice, atat pe fata, cat si pe spate, iar cauciucurile de off-road cu care vine din fabrica sunt CST 70/100-17.

Informatiile esentiale despre cursa, viteza pot fi citite rapid pe displayul LCD, situat in partea stanga.

Este prevazuta cu claxon pentru a putea semnala situatiile critice si are indice de impermeabilitate IP65.

Cui se adreseaza? 

Motocicleta electrica Sur Ron LBX Youth este ideala pentru plimbari in natura, pentru explorat trasee, pentru turism si agrement. Nu poate fi inmatriculata si nu este destinata mersului pe asfalt. Poate fi transportata cu usurinta in suport de bicicleta Thule (cu bateria detasata).

Este disponibila in Romania pe https://surronbike.ro.

Olgu

Have less! Do more! Be more!