Partie artificiala pentru schi in Kopaonik – Serbia

In timp ce in Romania toata lumea este prinsa inca in activitati de vara si partiile stau cu lacatul pus pana la venirea zapezii, vecinii nostri sarbi investesc in domeniile schiabile si incearca sa ofere turistilor activitati variate, indiferent de temperatura de afara.

Statiunea Kopaonik din Serbia a demonstrat de cativa ani ca este o locatie demna de luat in calcul pentru vacanta la schi. La intrecere cu cele bulgaresti, gen Bansko, ne-a atras atentia atat prin apropierea fata de tara noastra, cat si datorita pachetelor generoase pe care agentiile le-au pregatit pentru turisti, dar si a conditiilor superioare Romaniei in materie de servicii.


39685726_1788137241233514_9061672522524655616_n


Administratorii statiunii Kopaonik  impreuna cu Neveplast au facut posibil schiul indiferent de temperatura ambientala, dar si in lipsa zapezii prin construirea unei piste artificiale de aproximativ 10000m patrati acoperita cu material de plastic. Compania Neveplast este cunoscuta la nivel international pentru proiectele sale din domeniul sporturilor de iarna, fiind detinatoarea patentului pentru materialul sintetic din plastic folosit pentru alunecare. 


CREATING A LEARN TO SKI EXPERIENCE IN OKLAHOMA


Informatiile privind preturile si alte specificatii nu sunt disponibile momentan, Neveplast fiind cei care au deconspirat o parte din noua amenajare. Cel mai probabil vor fi afisate pe pagina oficiala si detaliate corespunzator pana la venirea iernii.

Cu certitudine acest gen de instalatie va aduce un plus locatiei si va atrage o multime de turisti si in afara sezonului de schi. Un alt avantaj este ca sportivii nu vor mai merge in alte statiuni pentru antrenamente si vor putea sa exerseze chiar si vara.