O noua generatie de instalatii pe cablu in La Plagne

Dupa cum stiti, anul trecut am fost la schi in Alpi, mai exact in statiunea La Plagne, parte din Paradiski. O zona extrem de frumoasa si variata pentru orice mofturos intr-ale iernii. Partii multe, bine intretinute si mai ales zone intinse unde se poate practica freeride.


19.03.16. New Generation Ski School. PIC © Andy Lloyd www.alpictures.eu


Am cam ramas cu gandul la varfurile albe si neatinse de schiuri, asa ca din cand in cand mai aruncam cate un ochi sa vedem ce se mai petrece prin partea asta a Frantei

Anul acesta administratorii din La Plagne au anuntat deschiderea unor noi generatii de instalatii pe cablu, rezultatul unui parteneriat dintre statiune si MND Group, parte a LST,  compania fiind printre cei mai buni constructori din domeniul dezvoltarii instalatiilor montane.


vanoise-express-2


S-a lucrat in special pe partea tehnica a telescaunelor, modul de desprindere, dar si la design, gandit sa fie mai confortabil si eficient pentru schiori sau snowboarderi. Avand 400 km de partii, este necesara o dezvoltare continua pentru a conecta si urca in timp util pe varfurile Alpilor. Construirea noilor instalatii a fost posibila cu investitii serioase, dar si know-how solid din partea administratorilor.

Va sfatuim sa luati in considerare La Plagne pentru o viitoare excursie la schi. Oamenii sunt primitori, zona este extraordinara, iar conditiile climaterice sunt ideale pentru a practica sporturile de iarna la cel mai inalt nivel.


* Va asteptam sa ne urmariti pe canalul nostru de Youtube.


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *