Kitul de filmare complet vine de la producatorul Xiaomi (Drona 4K,Stabilizator,Rucsac)

Despre ce este vorba? Un kit format dintr-o drona cu specificatii bune, camera 4K si stabilizator pe trei axe. O idee ce nu este noua, dar pana acum a fost prost implementata sau i-a lipsit cate o componenta.



GoPro a testat apele o data cu aparitia dronei Karma si a stabilizatorului Karma grip, insa a fost o tentativa sortita unui esec de proportii. In afara de camera GoPro 5 care s-a ridicat la nivelul asteptarilor utilizatorilor, drona Karma si Karma gripul au disparut in neant din cauza erorilor, a tehnologiei invechite sau pretului necompetitiv. Aspectul modular promitea pachetul ultimate pentru filmarea in action (in miscare) putand capta orice unghi, astfel incat imaginile sa se apropie de cele profesionale.



Xiaomi, celebrul producator chinez, a uimit prima data cu lansarea primei sale drone. Un produs bun calitate-pret, initial capabil doar FullHD, urmand a fi upgradat la 4K. Camera stabilizata pe trei axe, extrem de rafinata si cu o imagine buna a venit la pachet cu o autonomie de peste 20 minute si o ergonomie la purtare decenta intr-un rucsac. Se pare insa ca acesta era doar inceputul, recent lansand si stabilizatorul autonom pentru camera 4K.



A creat pachetul complet pentru filmare de buna calitate, stabila atat la sol, cat si in aer la un pret extrem de bun. Banii economisiti din camera extra pot fi folositi pentru alte accesorii sau acumulatori suplimentari. Ambele produse sunt atent finisate si de foarte buna calitate. Montarea de pe un device pe celalalt este la un click distanta si nu iti trebuie aptitudini speciale sau un timp mare de utilizare pentru a te familiariza cu acest pachet. Un rucsac este suficient pentru a cara in siguranta pachetul oriunde ai nevoie, greutatea fiind redusa la minim. Un asemenea pachet vine sub 600 dolari.

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *