Ce trotineta de 72V recomandam? Vezi topul nostru

Te-ai decis sa iti iei o trotineta electrica si ti-ai dat seama ca ai nevoie de una puternica? Fie ca ai o distanta mare de parcurs, fie ca ai o greutate mai mare, vei vedea ca trotinetele electrice mari sunt niste monstri puternici care vor face fata oricarui tip de teren. Acestea au acumulatori de 72V sau in jurul acestei cifre, motoare puternice si tehnologie de siguranta de ultima generatie. Inca de la inceput mentionez ca daca ai mers pana acum doar cu trotinete de inchiriat de genul Bolt, Uber, Lime, pregateste-te sa fii impresionat de ce poate face o trotineta de 72V. Sub sasiul clasic de trotineta se ascunde un monstru capabil sa prinda viteze de pana la 80 – 90 km/h.

O astfel de trotineta nu este usoara, cantareste mai mult de 40kg si este destul de mare. Daca stai in bloc vechi si ai lift din acela mic, poti sa iti iei gandul de la o astfel de achizitie. Totodata, este important de stiut ca trotinetele mari, de 72V sunt puternice, dar si scumpe. Acest fapt este datorat tehnologiei avansate cu care sunt dotate. De exemplu: senzor de amprenta, suspensii, frane hidraulice, controllere Minimotors etc.

Piata a ajuns a fie asa de variata incat poti alege din multiplele propuneri ale brandurilor de renume, in functie de bugetul si de nevoile tale. Ai nevoie de viteza? Poti sa te orientezi catre Rion. Vrei cel mai bun pret? Atunci alege Wolf King. Vrei cea mai noua aparitie? Atunci Burn-E Viper de la NAMI. Trebuie doar sa analizezi putin piata si sa iei in considerare nevoile tale de zi cu zi.

Noi iti vom prezenta cateva trotinete electrice puternice, cu acumulator de 72V, care ne plac si pe care le-am inclus in topul nostru.

Wolf King

Cea mai noua aparitie de la Kaabo este trotineta electrica Wolf King care va fi disponibila in curand pe site pentru comanda. Este cea mai buna trotineta din punct de vedere al raportului calitate pret. Trotineta electrica Kaabo Wolf King a fost construita pentru pasionatii de off-road care au nevoie de o trotineta electrica de incredere pentru plimbarile pe teren accidentat. King are o putere maxima de 6720W, generata de doua motoare de 1500w, ceea ce iti aduce o autonomie de peste 80km si o viteza maxima de aproape 90km/h!!!

trotineta electrica kaabo wolf warrior king 72v

Specificatii:

Material cadru: aluminiu aviatic (T6082) si piese forjate
Motor: Brushless Motor, 1500w x 2, Putere maxima: 6720W
Autonomie: ~ 80,4 km cu o singură încărcare
Accelerare: 4.8s 0-100km/h
Viteză maximă: 96,5 km/h
Roți: anvelope implicite tubeless de stradă de 11 “(anvelope off road disponibile la comandă separat)
Frână: complet hidraulic
Tipul de frână electronic: ABS (sistem de frânare antiblocare)
Greutate: 48 kg
Sarcina maxima: 181,4 kg
Display: Minimotors EY3
Abilitate de urcare pe deal: 45 de grade
Incarcator: 84V 1.5A

Nami Burn-E Viper

O alta revelatie a anunlui 2021. Michael Cha, fost inginer Kaabo, si-a lansat propriul model de trotineta electrica. Pe grupurile de Facebook am putut urmari dezvoltarea acestei trotinete de la plan si pana la realizarea ei, iar acum a venit momentul ca aceasta sa iasa pe strada. Vine la un pret de aproximativ 4500 dolari si este cu siguranta o trotineta care impresioneaza prin specificatii.

nami 72v

Specificatii:

Sasiu – O singura piesa sudata din aluminiu aviatic tratat termic
Brate oscilante, sistem pliere, cric – forjate din aluminiu aviatic 6082
Baterie – 72V35Ah 18650 Panasonic cu celule 3200mah si bms cu 110 a curent descarcare maxima
Greutate – 47 kg
Putere maxima motoare – 8400 W
Viteza maxima – 100 km/h
Autonomie maxima la o viteza de 30 km/h – 150 km
Motoare – 1500 w fiecare (valori nominale), cu senzor Hall, si maxim de 4200W peak power
Controllere – 12 Mosfeti, 50Ah descarcare, sine wave, Indice impermeabiltate ip65 si conectori impermeabili
Frane- Hidraulice NUTT fata si spate cu discuri de 160 mm si placute cu racire.
Suspensie – 165 mm cursa hidraulice fata si spate ajustabile
Lumini si claxom – 2000 lumeni far frontal LED, leduri laterale, semnalizari si claxon motocicleta, IP55
Cablaje – conectori rapizi si impermeabili cu indice IP55
Sistem pliere – Sistem de pliere patentat Nami forjat din otel 304.
Ghidon si coloana centrala – 31.8 mm diametru, 620 mm lungime ghidon aluminiu si coloana centrala din carbon
Cauciucuri – pe aer, fara camera 90/65-6.5 cu profil de strada sau off-road
Incarcator – Standard 2×2.8 A. 2 porturi de incarcare.

Dualtron Ultra 2 de la Minimotors

Sora mai mica a celebrei trotinete electrice Dualtron Storm, Dualtron Ultra 2 face senzatie, fiind o declaratie intre performanta si autonomie. Are un sasiu upgradat, cu un aspect industrial, iar comparativ cu Storm are un pret mult mai accesibil – 4000 dolari.

dualtron 72v

Dualtron Storm

Cea mai noua trotineta electrica de la Minimotors se numeste Dualtron Storm si este varful tehnologiei si al performantei Minimotors. Dualtron Storm se mandreste cu un motor de 6.640w, controller extern de 40A si baterie detasabilă de 2.268WH. Asta se traduce prin performante extreme, autonomie mare. O noutate este faptul ca sasiul permite cablarea rapida si intretinerea usoara. Cu un pret de aproximativ 4500 dolari intra rapid in topul celor mai tari trotinete electrice ale anului.

Rion Thrust 

Această lista nu ar fi completa fara cea mai rapida trotineta electrica 72V de productie americana. Rion Thrust este marketat ca o trotineta electrica super-rapida, cu autonomie mare si acceleratie lina. Sasiul din fibra de carbon si echipat cu tehnologie de ultima generatie. Are si un pret pe masura, in jur de 6800 dolari.

Rion Thrust - My Mobelity 72v

Dualtron X2

Dupa ce a suferit cateva upgrade-uri, Dualtron X2 nu numai ca este mai bun ca inainte, dar e si mai rapid.

Are un motor de 8.300W, 42AH, 40A, oferindu-i lui X2 suficient curent pentru a atinge peste + 80km/h. X2 este echipat cu un sistem de suspensie hidraulica in 18 trepte, amortizor reglabil, claxon electric și multe alte componente de ultima generatie. Este o trotineta electrica ce intoarce capete pe strada.

Weped FS

Daca ai bani si vrei sa dai 11000 dolari pe o trotineta electrica, atunci poti sa iti iei un WPED FS. Este de departea ceam ia scumpa trotineta electrica de pe piata. Motoare duble de 30000w, acumulator de 72V 50AHm anvelope tubeless de 11 inch, si sasiu pliabil, sunt doar cateva din specificatiile acestei trotinete. Este o trotineta creata doar pentru un grup nisat, cu buzunare adanci.

Bronco Extreme 11 Sport  

Este foarte posibil sa nu fi auzit de Bronco Motors pana acum caci este cea mai noua companie producatoare de trotinete electrice. Modelul Extreme 11 Sport este echipat cu un motor de 8.400W, acumulator 2520WH și 50A. Având unele dintre cele mai avansate specificatii, sasiul este construit cu componente premium, cum ar fi rulmenții germani BKD pentru tija, amortizorul de direcție și suspensia de aer / bobină reglabilă.

TurboWheel Phateon

Turbowheel Phaeton este una din cele mai rapide trotinete electrice din lume. Phaeton are o tija dubla pentru directie solida, cadru de 10 ori imbunatatit pentru sarcina si putere mai mare si amortizor de directie pentru stabilitate la viteza mare. La un preț de 3.999 dolari, Phaeton ar putea fi unul dintre cele mai bune prețuri de 72V de pe piata.

Olgu

Have less! Do more! Be more!