Posibil ca drona DJI FPV sa fie lansata la CES 2021

O poza aparuta pe Twitter arata un nou tip de controller ce poate anunta lansarea unui nou produs DJI. Este vorba despre drona DJI FPV care este asteptata de ceva timp de catre impatimitii dronelor rapide. CES 2021 ar fi ocazia ideala pentru acest lucru, nu credeti?

drona-dji-fpv-namstare-controller

Telecomanda din poza are logoul DJI si este un produs pentru display. Din poza nu ne dam seama daca este functional sau nu. Respecta designul clasic cu 2 joystickuri de control, antena in fata nu mai tine de aceasta data nici un display sau telefon mobil. Imaginea este transmisa direct in ochelarii de control.

drona-dji-fpv-namstare

O posibila lansare CES 2021?

CES 2021 are loc in perioada 11-14 ianuarie, si stim ca DJI a lansat in anii anteriori drone, exceptie facand perioada pandemiei cand lansarea a fost facuta in propria maniera pentru Mavic Air 2 si Mini 2. Nu ne-ar mira ca acest eveniment sa fie momentul potrivit pentru o noua lansare.

A doua ipoteza ar fi ca DJI asteapta impresii de la entuziasti pentru a pregati lansarea dupa anul nou chinezesc, adica 12 februarie. 

Oricum, drona DJI FPV este o drona diferita fata de ce ne-a obisnuit DJI. Drona nu va fi destinata competitiilor de racing si cel mai probabil va fi criticata de aceasta nisa. Toate dronele de racing sunt FPV, dar nu toate dronele FPV sunt destinate pentru curse. Nisa curselor de drone nu este tinta DJI, acestia dorind sa ofere un produs pentru o categorie mai mare de entuziasti. Dar fara doar si poate va fi un produs revolutionar si extrem de distractiv.

 

Drona va fi capabila cel mai probabil sa stea la punct fix, sa aiba moduri de zbor, gen incepator. Banuim ca va avea cel putin senzori frontali pentru obstacole, nu va fi pliabila si va fi mai grea fata de o drona custom. Sa punem doar ca aceasta reprezinta o noua clasa de drone.

 

Vorbim asadar de o drona distractiva, ce poate oferi imagini spectaculoase si poate fi operata cu usurinta direct scoasa din cutie. Pretul asa cum ne-a obisnuit DJI va fi pentru unii mare pentru altii pe masura performantelor.

Voi ce parere aveti despre aceasta drona DJI FPV? Credeti ca va avea succes?

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

2 thoughts on “Posibil ca drona DJI FPV sa fie lansata la CES 2021

Comments are closed.