Livall MT1, casca smart de protectie pentru bicicleta – review

Vrei sa te simti mai in siguranta atunci cand mergi cu bicicleta? Vrei sa asculti muzica, dar fara sa ai casti in urechi? Vrei sa ai acces la informatii despre traseu sau viteza in timp ce te deplasezi? Atunci inseamna ca ai nevoie de o casca de protectie smart. Una din cele mai apreciate casti de protectie cu specificatii smart este casca Livall MT1.

Inainte de toate, trebuie mentionat ca din punctul meu de vedere o casca de protectie inteligenta nu este un moft, ci un plus in siguranta.

De ce sunt speciale castile de protectie inteligente Livall?

In primul rand, iti sporesc vizibilitatea in trafic. Unele casti de protectie Livall sunt dotate cu senzori si lumini de avertizare. Acestea sunt utile mai ales in conditii de iluminare scazuta. Vorbim despre modelele din seris BH51M NEO care ofera vizibilitate 270 grade.

casca smart Livall MT1

Altele sunt fabricate dintr-un material de special pentru a menține capul in siguranta si pot include, de asemenea, avantaje suplimentare, cum ar fi luminile indicatoare de schimbare a directie pentru a va ajuta sa tineti bratele pe ghidon.

Unele vin cu difuzoare incorporate astfel ca poti asculta indicatii cu privire la traseu sau poti prelua apeluri importante.

Castile smart de protectie Livall vin insotite de aplicatie pentru smartphone, disponibila atat pentru iOS, dar si Android.

Durează aproximativ trei ore pentru a se incarca complet. Casca are o autonomie de pana la sase ore, iar distanta maxima de conectivitate Bluetooth este de 10 m.

Citeste si: Livall EVO21, o noua generatie de casti inteligente de la Livall

Aceasta casca smart de protectie Livall MT1 se mandreste cu doua difuzoare premium incorporate deasupra urechilor si protectie antivant. Astfel puteti asculta muzica la calitate inalta, puteti asculta instructiunile de la navigatie GPS si puteti efectua apeluri telefonice fara a utiliza mainile.

Luminile sale LED inteligente permit semnalizarea schimbarii directiei spre stanga sau dreapta. In consecinta, veti fi mai vizibil pe drum si veti fi mai in siguranta. Sistemul LED contine opt Leduri de frana cu LED-uri full-color și trei lămpi de semnalizare la stânga / la dreapta. Veți fi imposibil de ratat.

Suplimentar, casca este prevazuta cu sistem de alerta SOS care va fi fara indoiala la indemana in cazul nedorit al unui accident. Este suficient sa conectati casca cu aplicația LIVALL, sa porniti semnalele de urgență ale căștii, iar semnalele SOS vor fi trimise imediat contactelor dvs. stabilite in aplicatie.

Ca si functii inteligente, casca smart de protectie Livall MT1 poate fi utilizata ca si walkie talkie prin aplicatie, atunci cand sunt utilizate casti din ecosistemul Livall.

Cum functioneaza aplicatia Livall?

Este foarte simplu. In caz de impact, un giroscop pe 3 axe incorporat declanseaza o alerta SOS pe telefon, alerta care este apoi trimisa contactului dvs. de urgenta desemnat, precum si coordonatele GPS. Atentie, insa, casca smart de protectie Livall MT1 nu este un dispozitiv medical si nu ar trebui sa va bazati doar pe casca pentru a preintampina un eventual accident.

Casca vine insotita de un controller care se monteza pe bicicleta. Atunci cand este conectat la casca, acesta va ajuta sa preluati apeluri, sa faceti fotografii, poate controla playerul muzical, pentru ca tu sa nu fii distrat de la calatorie.

Casca Lival MT1 poate fi utilizata atat pentru deplasarea in oras, dar si pentru mountain bike.

Casca smart de protectie Livall MT1, este disponibila pe site-ul oficial LIVALL la un preț rezonabil de 519 lei. Vine cu o garanție de 24 luni, cântărește doar 310g si este disponibila in dimensiunea M (54 – 58cm) sau L (58 – 62cm).

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Livall MT1, casca smart de protectie pentru bicicleta – review

Comments are closed.