The Skizee Woodsrunner te scapa de coada la instalatii

Nu cred ca este cineva care nu s-a gandit vreodata cum sa urce o partie cand instalatiile nu functioneaza si nu ai la indemana un snow mobil! Pentru aceasta problema, iata ca s-a gasit si solutia: The Skizee Woodsrunner. Nu este o gluma, ci mai degraba o inventie motorizata ce promite a te purta pe schiuri acolo nu exista instalatii. Este un produs senilat care te poate impinge chiar si prin zapada nebatuta. Sa zicem ca este varianta mecanizata a schiului de tura.

The Skizee Woodsrunner

Ce ar insemna The Skizee Woodrunner la noi?

Fara cozi infernale in Poiana Brasov, ai putea urca la Sinaia chiar si cand nu ar merge instalatia si, cu siguranta, ai putea fugi de ursul de Predeal :))

Dezvoltata in decursul a 6 ani, The Skizee Woodsrunner promite ca te va putea purta oriunde vei dori prin zapada. Proiectul este compact, pliabil si ii poti ajusta manetele de control si suspensiile in functie de inaltimea utilizatorului.

Viteza poate varia de la 5 km/h pana la 40km/h. In caz de probleme poti intrerupe cursa prin apasarea unui buton de siguranta. Incepatorii sunt sfatuiti sa incerce pe teren plat, iar pentru avansati nu exista limita in utilizare.

Woodsrunner este usor de transportat fiind destul de compact si poate incapea in portbagajul unei masini.

Motorul este in 4 timpi si are un rezervor de 4 litri, un ambreiaj de curse, senile demontabile si pornire electrica.Transmisia este pe lant, cu o singura punte.

Produsul a fost dezvoltat in Canada pentru vastele teritorii acoperite cu zapada si atrage atentia instant atunci cand apare pe partii.

Cum vi se pare?

Singurul neajuns pe care l-am gasit este ca functioneaza pe baza de combustibil, insa sunt convins ca e doar o chestiune de timp pana va aparea si si varianta electrica.

Pretul porneste de la 4999 dolari si poate fi comandat de aici.

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “The Skizee Woodsrunner te scapa de coada la instalatii

Comments are closed.